![]() |
automatyczne napisy
potrzebuje prosty konwerter filmu dvd który ładuje automatycznie polskie napisy za podpowiedz będe wdzięczny :)
|
a ja do dania odpowiedzi potrzebuję jasnego przedstawienia sprawy - O CO CHODZI?
|
Cytat:
konwerter ale jak ? do formatu ....DVD czy z DVD do formatu .........? |
Cytat:
z dvd 9 do dvd5 ale żeby napisy ładowały się automatycznie w odtwarzaczu dvd,soory za niewyjaśnienie tematu do konca ,po prostu chodzi mi o kombajn w rodzaju clone dvd2 itp.tylko niewiem który załaduje napisy automatycznie. ??? |
ja takiego programu nie znam.
jednak chyba będzie trzeba popracować instrukcja jest na głównej i parę innych google wyświetla :) |
Jesli film zostanie pozbawiony menu z jedna wersja napisow(np.PL) to ruszy automatycznie.
lub poczytaj ten watek http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54640 |
Cytat:
właśnie wtym problem że na dobrym sprzęcie rusza a na innym nie więc potrzebuje programu który zrobi to automatycznie (załaduje napisy na bank) :-o |
np film sciezka audio(ANG)i zostaj tylko napisy (PL) zawsze startuja - byc niektore odtwarzacze stacjonarne maja domyslnie ustawione wyswietlanie napisow na wylaczone spodkalem sie z takim czyms pare razy,
|
konwersja z dvd9 do 5 clonedvd
a potem PGCEdit dodajesz linijke zeby napisy były polske (tutorial na oficjlannej stronie) |
dvdshrink - przy opcji reauthor mozna (prawy klik na filmie) wybrac DEFAULT STREAMS czyli co domyslnie ma startowac (ktory dziwek i ktore napisy)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:53. |