![]() |
Ilość załączników: 2
AntiVirenKit Profesional 2005
|
Cytat:
|
Cytat:
NOD32 - 590 |
no to SAV i KAV prowadzą 589 :spoko:
|
Ilość załączników: 1
MKS 2005 z baza z dnia 26.07.2005
|
Cytat:
Już prawie pół roku lece na tym sposobie i jakoś wszystko gra :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój avast z najnowszymi bazami wykrył tylko 587 wirów :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam jedynie AdAware (tak że przy testach nie pomogę)... i usuwam nim tylko cookies i "Recenty" z rejestru :)
A przepraszam, raz sie cukierków najadłem i jeden był trojanem (zwołał też kolegów) - byłem przygotowany już wcześniej i brutalnie zakończyłem jego żywot Ghostem 8 ) (nawet zapomniałem sprawdzić czy AdAware go ruszy) |
Ilość załączników: 1
Antivir 6XP trochę gorzej :(
|
jak jakis rok temu bawilismy sie takimi archwiami to pamietam ze moj owczesny SAV wykryl o jeden wirus wiecej niz sluzbowy NAV
teraz mam w pracy AVG, wiec z checia jutro przetestuje natomiast w domu stosuje nowatorski system - brak antywira :D jade tak od jakis 4 miesiecy - sys 2k3 skonfigurowany i w wer orginalnej (szybciej sa latki!), praktycznie zaden zainstalowany prgoram nie jest slodzony, wszystkie smiecie typu gg, oe, ie leza odlogiem lub ich wogule nie ma || intensywnie uzywam netu takze stron potencjalnie niebezpiecznych czyli ze slodzikami i innymi zeczami umilajacymi zycie ;) oraz p2p i komunikatora - mirandy z protokolami gg tlen i icq oraz tlena z tlenofonem oczywiscie siedze za firewallem - darmowa wersja sygeta wnioski: to nie strony czy p2p sa zrodlem zakzen wirusami, a ludzka glupota sek aby uzywac programow ktore sa bezpieczne bo nieodpalaja skryptow, makr itd a je ignoruja lub grzecznie pytaja uzytkownika dzis chyba pierwszy raz wlaczylem ie zeby sprawdzic czy mam racje - skanek online :) mks - wynik - ZERO ABSOLUTNE badziewia jakiegokolwiek to chyba obala kazda teze marketingowa producentow antiwirow oraz przeciwnikow p2p i innych zeczy z pogranicza legalnosci ;) |
Mi Kasperek 5 Pro wykrył 587 z 594 przeskanowanych obiektów.
Ma on w bazie 132.171 wpisów. Jeżeli możecie to podajcie ile złośliwych obiektów wykrywają inne programy antywirusowe. Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |