![]() |
Czy można film DVD 9 Gb nagrać na 2 x dvd 4,7 Gb
Czy można film DVD 9 Gb nagrać na 2 x dvd 4,7 Gb?
I jak to zrobić? |
tak
np dvdfab'em program jest prosty w obsludze i robi to sprawnie |
albo DVDShrink'iem
opcja " Set start/end frames " - dostępna tylko przy re-author robisz film do polowy a potem od polowy do konca |
ClonDVD 3.6.0.0 też się da ;)
|
DVD X Copy
|
@zick - wiem ze sie da w ten sposob, ale to bez sensu
zwykle dzieli sie film zeby nie kompresowac i nic nie wycinac w shrinku przy reauthorze nie ma menu wiec calosc jest imho sztuka dla sztuki a opcja ta w shrinku jest nie po to zeby na krazki dzielic (choc jak sie uprzec to mozna), a po to zeby wyciac reklamy bedace w samym filmie a nie jako oddzielne klipy - co sie zdaza |
Cytat:
wiem... wiem... należę do wygodnych , i jeżeli mam taką mozliwość, to zamiasta szperać wykorzystuję progsy całkiem niekonwencjonalnie , pozatym starm się mieć absolutne minimum zainstalowanego oprogramowania miedzy innymi dlatego, że łańcuch ( na routerze )filtrujący wszelkie backdory, trojany i inne smiecie nieźle nabija liczniki po praktycznie jakiejkolwiek nowej instalce |
Jak w DVDFAB to się robi?
|
Poczytaj forum to sie dowiesz.lenistwo to brzydka :bicz: rzecz.Jest tu taka opcja jak "szukaj" i tam trzeba wpisac DVD Fab.a potem sobie troszke posiedzieć i poczytać
|
Ok ale ile cza mieć wolnego miejsca?bo ja mialem 9giga i braklo mi:(
|
jak chcesz podzielić wilm 9 gigowy to musisz mieć 2 razy tyle conajmniej, programiki lubią sobie "pobuszować" po dysku i go zapełnić. Tak czy siak jest tu gdzieś instrukcja YODY jak sie to dzieli, kiedys sam tak robiłęm, ale wpierw szukałem ze 2 godziny na forum a Ty chcesz zeby CI ktoś napisał ot tak...SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! a znajdziesz :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:21. |