![]() |
Wasz sposób na upały
Mam pytanko w zwiazku z tym co sie wyprawia ostatnio :)
Nie wiem jak u Was ale w Lublinie godzina 10 jest juz 32 -33 w cieniu - teraz piszac dalej 31 w cieniu !!! Ogolnie masakra - kolo 13-14 na miescie jest piekielko - asfalcik miesza sie ze spalinami i potem co grubszych sztuk :\ Jakie macie sposoby bedac w miescie na schladzanie sie :) chetnie poslucham bo z tego co mowia upalki do niedzieli a potem o srodu znowu jihaaad 8 ) |
zimny wrecz lodowaty prysznic ale pod warunkiem ze wody nie zabraknie :D
kolega @Calme wie jutro ile we wrocku w cieniu ??? |
Cytat:
kurde zapowiada sie normalnie masakra jakas 40 stopni na Slasku !!!! zreszta zobaczcie sami na mape normalnie kopara opada Co do prysznica :) co to da biore wychodze na miasto za godzine to samo - jaja mokre :serdusz: |
nie wiem o jakich upałach mówicie?
teraz jest po burzy a ja po 6 lodowatym Lechu, więc o czym mowa??? :P jutro się zobaczy ;) |
Cytat:
PS jutro umieram :D Cytat:
|
o ja piernicze 39 w cieniu w Warszawie?
a zawsze narzekam, że u nas oddech Rosji wpływa ;) Cytat:
ale na forum zawsze mogę :D |
Panowie to tylko temp w cieniu !!!
Dodajcie sobie do tego na sloncu + asfalt + waskie ulice itp itd Podejrzewam niestety niestety, ze jutro karetki beda latac jak szalone :nie: |
nio i do tego snieg bedzie sie szybciej rospuszczac na kasprowym :D
P.s ale kobiety beda nagie chodzic :D |
yeaa :) cos w stylu teledyskow snoopa :)
lezymy na basenie kolo wypasionej hawirki - gin & juice rulez :serdusz: foczki chlodza sie w basenie hehehe ehh chyba upal zaczyna mi na dekiel pada || |
Cytat:
|
Ludziska ale narzekacie,
Jak zimno narzekacie, ze zimno, Jak cieplo narzekacie, ze cieplo, Ludzion trudno dogodzic, najlepiej sidziec w domu, pozaslaniac okna i wlaczyc wentylatorek na biurku od kompa :D i miec kilka napojow w zamrazarce. pozdro ;) |
... upały niebotyczne. Nienawidzę tego jak tylko człowiek jest w stanie nienawidzić. Spać nie można, grać nie można, jeść się nie chce (pić - odwrotnie proporcjonalnie), żyć się odechciewa... ...
I po co mi te wakacje? Kochana matko naturo! No chluśnij że, z tego wioderka... Nie żałuj se. Ino zimę chociaż zrekompensuj; tak ze 20*C na minusie :tak!: A żeby nie był 100% offtop powiem tak: Po kilka prysznicy (prysznicy, przyszniców - to się odmienia?) na dzień. Goła klata jakiś zimny browarek... ... I co to daje? prawie nic :'( Precz z latem [!] |
Cytat:
|
A u mnie rano padało, a po tym to cały czas jest tak wsam raz na długie spodnie i bluze z długim rękawem, chodź zdarzaja sie ludzie w krótkej koszulce, tzn koszulce z krotkim rękawkiem...
Jak było u mnie gorąco tj. 30* to siedzialem w pokoju, zamkniete okno, zamknięte drzwi, rolety w dół... i tylko od czasu do czasu do lodówki po zimną Fante czy Sprite;d Takie prysznice kończą sie nie dopłatą za wode... ja miałem 600 ;| ale nie wiem skąd ;\ może tak po remoncie... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:02. |