![]() |
Cytat:
|
Może nie całkie na temat - ale Fast Error Skip w Clonie nie działał mi aż do wersji 3.3.x.x. (nagrywarka TEAC W58E). Po prostu nie było różnicy - czy był on, czy off.
Po instalacji 3.3.x.x różnica jest znaczna, zgrywanie płytki z SD2 dla prędkości odczytu x8 trwa: a) ~22 min dla FES on b) ~1h dla FES off Może LG też doczeka się poprawek w tej funkcji Clone'a ? Pozdro.6 |
Cytat:
Wg mnie (co zreszta nie musi byc prawda) zaznaczenie opcji pomijania blednych sektorow (niezaleznie czy bedzie korekcja programowa, sprzetowa, czy jej brak), nie daje zamierzonego efektu - LG x16 i tak probuje je czytac. (ciekawe czy to wina spawarki czy CLONE) Podsumowujac: sprobuj zrobic obraz na innym czytniku, a nastepnie wypal na LG (najpierw na CDRW i sprawdz czy sie udalo). Pozdrawiam - &y |
Siema.
Nagrywasz x16 , to około 5-6min, a czas zrzucania obrazu płyty zależy od zabezpieczenia płyty .(może trwać nawet 1h). |
GCE-8160B 16x10x40 safedisc - jak mam przegrać płóyte
Przeczytełem juz dużó rzeczy a mimo to nie wiem jak sforsować to zabezpiecenie ( mam nagrywarke 3 dzień ), - nie można jakoś szybciej przegrać płyty zabezpieczonej safedisc v2 Prosze o jakieś rady - wybaczcie że jestem lamerem ale musze się nauczyć
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:23. |