![]() |
dzień Admina
z okazji Świeta Admina pragnę złozyc moc zyczen naszym adminom i moderatorom i podziekowac im za trud jaki wnosza aby utrzymac ta nasza mala spolecznosc CDRINFO :)
:roza: :sluze: :fala: :piwo: p.s. i w zwiazku z tym cale stado forumowiczow dzis wieczorem, mimo upalow i kto moze to moze, zapraszam wszystkich na czat ( http://polchat.pl/chat/?room=cdrinfo&x=18&y=7 ) aby oblac to swieto :piwo: i pogadac o roznych sprawach :) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
Dziekuje adminom i modom za to ze forum jest takie jakie jest :sluze:
|
doceniam, ponieważ wiem ile pracy i poświęcenia wymaga takie zajęcie
:sluze: |
wielki dzieki i miłego chlania na świeto :piwo: :piwo:
|
Dziękuje wszystkim adminom i moderatorą za ich trud by utrzymac dzialalnosc CDRinfo.pl :sluze:
|
Cytat:
;] A więc wszystkiego najlepszego ! :fala: :ognie: :tancerka: :slonik: :sluze: :zespol: SYSADMIN DAY! :fala: :ognie: :tancerka: :slonik: :sluze: :zespol: |
Wszystkiego najlepszego dla naszych ADMINOW :) :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Qrcze, a miałem nadzieję, że będę pierwszy. ;)
Moc gorących życzeń i zapału do dalszego tworzenia i trzymania poziomu jednego z najlepszych polskich Vortali. :paker: Niech chóry aniołów pomagają Wam w codziennej pracy: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :tancerka: :tancerka: I nigdy nie zbraknie Wam paliwa: :piwko2: |
Wszystkiego najlepszego dla GTW[Grupy Trzymającej Władze] :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
|
Wsztystkiego najlepszego dla administracji :sluze: :piwo: :sluze:
|
Składam podziękowania dla adminów i modów za utrzymanie forum przy życiu i w dobrej formie. Oby tak dalej.
|
czy swieto sie tyczy wszelkiego rodzaju adminow?
|
ło..
to moje zyczonka rowniez...:D Przyjemnosci, brak klopotliwych userow i brak problemow...szybkich lacz moze ;D ja nie tutaj admin...ale pozdrawiam adminow :) |
To i ja się dołożę z życzeniami :)
A dzień mod'a też jest? :D |
WIWAT ADMINI!* *Nie żebym się podliwzywał... ;)I MODERATORZY! :fala: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:08. |