Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   NHL 2005 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/nhl-2005-a-54845/)

dimson 27.06.2005 11:30

NHL 2005 - help

Witam.
Dziwna sprawa z tą gierką. Zassałem z neta, zainstalowalem, przegrałem cukierka.No i odpalam i sobie cykam aż tu nagle błąd, :O wywala do windy ze znanym komunikatem dotyczącym pliku nhl2005.exe i że chce coś tam wysyłać do microsoftu.
Na początku pomyślałem że to cukierek i pobrałem kilka innych z gamecopyworld
ale problem nie znika. Najdziwniejsze jest to że czasem mogę rozegrać dwa mecze i out do windy a czasem jedną kwartę :-(
Jeśli by mógł mi ktoś podesłać na maila sprawdzonego cukiera byłbym wdzięczny dimson@epf.pl
Nie jestem pewien czy ma to znaczenie ale obrazy nagrywalem w alcoholu jako NormalCD a nie Sefedisc 2/3 (wydaje mi się że skoro jest cukierek to i tak to nie ma znaczenie, a może się mylę ?)
Dzięki za każdą pomocną sugestię.

Air 27.06.2005 11:49

Cytat:

Napisany przez dimson
Witam.
Dziwna sprawa z tą gierką. Zassałem z neta, zainstalowalem, przegrałem cukierka.No i odpalam i sobie cykam aż tu nagle błąd, :O wywala do windy ze znanym komunikatem dotyczącym pliku nhl2005.exe i że chce coś tam wysyłać do microsoftu.
Na początku pomyślałem że to cukierek i pobrałem kilka innych z gamecopyworld
ale problem nie znika. Najdziwniejsze jest to że czasem mogę rozegrać dwa mecze i out do windy a czasem jedną kwartę :-(
Jeśli by mógł mi ktoś podesłać na maila sprawdzonego cukiera byłbym wdzięczny dimson@epf.pl
Nie jestem pewien czy ma to znaczenie ale obrazy nagrywalem w alcoholu jako NormalCD a nie Sefedisc 2/3 (wydaje mi się że skoro jest cukierek to i tak to nie ma znaczenie, a może się mylę ?)
Dzięki za każdą pomocną sugestię.

mozliwe że tak jak w normalnym sezonie 2004/2005 równiez w grę wprowadzono lockout :)

Burak_PL 27.06.2005 12:16

Cytat:

Napisany przez Air
mozliwe że tak jak w normalnym sezonie 2004/2005 równiez w grę wprowadzono lockout :)

hehe na pewno to był lockout :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

dimson 27.06.2005 12:23

Cytat:

Napisany przez Air

niezłe że sam na to nie wpadlem
ps. może jakieś inne pomysły nie związane z lockoutem :)

Burak_PL 11.07.2005 11:57

Cytat:

Napisany przez dimson
niezłe że sam na to nie wpadlem
ps. może jakieś inne pomysły nie związane z lockoutem :)

sorry za odświeżenie tematu ale sam odstałęm Nhl 2005 i powiem krótko masz złego "cukierka":D

dimson 11.07.2005 12:03

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
sorry za odświeżenie tematu ale sam odstałęm Nhl 2005 i powiem krótko masz złego "cukierka":D

Cześć.
A czy mógłbyś mi podesłać na priv sprawdzonego?
Bo bardzo lubię tę gierkę ale jak mnie wywala co jakiś czas z tym błędem to mnie to powoli zaczyna męczyc :smutny:

cobrajas 29.07.2005 13:13

NHL 2005

Szukam i szukam i nic konkretnego nie umiem znaleźć. Interesują mnie podpowiedzi jak najlepiej taktycznie ustawiać drużyne itp...

Gram np z gościem, który obrońców tak automatycznie ustawia, że nie dają mi nawet wejść w jego tercję. Przez to musze wstrzeliwać krążek, i walczyć o niego co znacznie utrudnia życie :) Właśnie min. chciałbym się dowiedzieć jak on ustawia tę obrone. Próbowałem już różnych manewrów ale bez skutku :)
/ks/

Burak_PL 29.07.2005 13:17

DUuUUUUUUUUżo podan tak :D i strzały z daleka :D

cobrajas 29.07.2005 13:19

hehe ... jest to jakas wskazowka.... ale on ustawia tak obrancow ze nie bardzo moge sie rozegrac na jego tercji i musze szybko strzelac :)

Burak_PL 29.07.2005 14:45

NO TO BIG HIT :d

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14.