![]() |
NHL 2005 - help
Witam.
Dziwna sprawa z tą gierką. Zassałem z neta, zainstalowalem, przegrałem cukierka.No i odpalam i sobie cykam aż tu nagle błąd, :O wywala do windy ze znanym komunikatem dotyczącym pliku nhl2005.exe i że chce coś tam wysyłać do microsoftu. Na początku pomyślałem że to cukierek i pobrałem kilka innych z gamecopyworld ale problem nie znika. Najdziwniejsze jest to że czasem mogę rozegrać dwa mecze i out do windy a czasem jedną kwartę :-( Jeśli by mógł mi ktoś podesłać na maila sprawdzonego cukiera byłbym wdzięczny dimson@epf.pl Nie jestem pewien czy ma to znaczenie ale obrazy nagrywalem w alcoholu jako NormalCD a nie Sefedisc 2/3 (wydaje mi się że skoro jest cukierek to i tak to nie ma znaczenie, a może się mylę ?) Dzięki za każdą pomocną sugestię. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. może jakieś inne pomysły nie związane z lockoutem :) |
Cytat:
|
Cytat:
A czy mógłbyś mi podesłać na priv sprawdzonego? Bo bardzo lubię tę gierkę ale jak mnie wywala co jakiś czas z tym błędem to mnie to powoli zaczyna męczyc :smutny: |
NHL 2005
Szukam i szukam i nic konkretnego nie umiem znaleźć. Interesują mnie podpowiedzi jak najlepiej taktycznie ustawiać drużyne itp...
Gram np z gościem, który obrońców tak automatycznie ustawia, że nie dają mi nawet wejść w jego tercję. Przez to musze wstrzeliwać krążek, i walczyć o niego co znacznie utrudnia życie :) Właśnie min. chciałbym się dowiedzieć jak on ustawia tę obrone. Próbowałem już różnych manewrów ale bez skutku :) /ks/ |
DUuUUUUUUUUżo podan tak :D i strzały z daleka :D
|
hehe ... jest to jakas wskazowka.... ale on ustawia tak obrancow ze nie bardzo moge sie rozegrac na jego tercji i musze szybko strzelac :)
|
NO TO BIG HIT :d
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |