Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   AVP 2 - textury... (https://forum.cdrinfo.pl/f25/avp-2-textury-54869/)

y3d 11.08.2005 11:19

ja bym powiedział że jest to raczej kwestia doboru odpowiednich sterów do karty graficznej :idea:
chociaż przy gta:sa na 32bit też miałem ten problem (na 16 już wszystko było spoko tylko ze kijowo wyglądało :| ) no ale jakoś udało mi się ją przejść (w 1 tydzień :D :jezyk: ) a sterowniki to próbowałem (na radku 9250) najnowsze z catalysty i omegi ale tego problemu (na 32) dalej się nie pozbyłem, choć dało się zauważyć pewne różnice (na kożyść omegi) :)

więc szukaj aż znajdziesz, jak się z tym problemem uporasz to też napisz co pomogło ;) to moze uratować kiedyś, komuś (gdzieś :jezyk: ) życie :)

Mily_ 09.08.2005 08:27

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Jezeli akurat nie mozesz znalezc oryginalu i grasz z kopii zapasowej, to chce Cie uswiadomic ze wieksza partia kopii zapasowych jakie widizalem miala ten blad na jednym pliku. Byly tez wszelkiej masci instrukcje pisane markerem na plytach pokroju "jak bedzie blad to zignorowac". Dlatego stwierdzam : to nie plyta byla rysnieta, tylko instalator walniety i to raczej nie ma z tym nic wspolnego!

na 100% instalator nie jest walnięty bo tą gre dostałem już dawno i kiedyś jak w nią grałem to było OK... teraz się walło...

M@X 09.08.2005 02:54

Cytat:

Napisany przez Mily_
nie wiem czy to nie wina tego, że zgrywałem płyte BadCopy Pro bo na jednym pliku była ryśnięta...

Jezeli akurat nie mozesz znalezc oryginalu i grasz z kopii zapasowej, to chce Cie uswiadomic ze wieksza partia kopii zapasowych jakie widizalem miala ten blad na jednym pliku. Byly tez wszelkiej masci instrukcje pisane markerem na plytach pokroju "jak bedzie blad to zignorowac". Dlatego stwierdzam : to nie plyta byla rysnieta, tylko instalator walniety i to raczej nie ma z tym nic wspolnego!

alien666 09.08.2005 00:42

wrzuć starsze np.detonatory 40 i moze to pomoże, a jak nie to np. detonatory 32

Mily_ 30.07.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
dziwne :/ na takiej karcie powinno to śmigać a w ustawieniach gry próbowałes?

kiedyś nic ie grzebałem (jak dostałem tą gre) i śmigało ładnie... teraz coś się walło...

ps. bawiłem się w opcjach m dupa... nadal to samo...

Skubi 30.07.2005 13:23

Jak dobrze pamiętam kiedyś cos takiego miałem u kuzyna i wyłączyłem w opcjach gry chyba "T&L" i było gites. Ale nie pamiętam dokładnie jak to ustawienie się nazywało.

Burak_PL 30.07.2005 12:47

dziwne :/ na takiej karcie powinno to śmigać a w ustawieniach gry próbowałes?

Mily_ 30.07.2005 12:36

AVP 2 - textury...

Ilość załączników: 1
Witam...
Ostatnio zainstalowałem sobie AVP 2 i po włączeniu okazało się, że postacie mają kijowe textury... tzn. tekstury znikają i nie widać postaci... myślałem że to wina sterowników ale zainstalowałem najnowsze ale to nic nie dało... grafa: GeForce 2 MX440 32mb... pomozcie...

PS. screen...
PS2. nie wiem czy to nie wina tego, że zgrywałem płyte BadCopy Pro bo na jednym pliku była ryśnięta...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30.