![]() |
JetAudio - jest lepsze przewijanie filmu do przodu niż w PowerDVD, gdy chcę pominąc nudne fragmenty
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli nagrywarka Plextor PX-712A Po 5 miechać i stanie 7płyt nie mogła paść?
|
PowerDVD 6 ;)
PS. I tak najlepiej oglądać filmy DVD na Xboxie ;) || |
Cytat:
|
TO Coście wymienili to mam na pc:POk mam pytani czego może byc wina jesli nieraz podczas oglądania/przewijania filmu,zwiesza mi się komputer?THX
|
|
PowerDVD ze strony producenta ;]
|
Power DVD 5
|
przy nowym kompie korzystam z PowerDVD 5 dostarczonym legalnie :) do Radeona.
Jest ok. Polecam także InterVideo Win DVD polecam szczególnie przy słabszych kompach filmy chodzą zdecydowaine płynniej ma też ciekawe opcje. Przetestuj, sprawdź. |
tylko power dvd..... wczoraj sobie akurat probowalem cos takiego jak SuperDVD Player - nie instalowac, gowno ze hoho... nawet panscana nie ma :|
|
Cytat:
uzywalem tez windvd - troche gozej z iloscia dekodowanych formatow, ale np swietny tryb do przyspieszonego ogladanie - czasem na srednio ciekawym filmie jak szkoda bylo czasu z zakonczenie chcialo sie zobaczyc sie przydawalo od dlugiego jednak czasu uzywam mpc - imho najlepszy bo: najuniwersalniejszy - bo swietny rowniez do divx, daje tez rade mp3/cda, ale tu juz widac ze program nie do tego zostal stworzony niajtanszy (slownie zero kosztuje) przez co legalny najszybszy - bo najmniejszy daje rade wszystkiemu ale sam zdecyduj ;) list do prob juz masz |
Cytat:
A dlaczego? Bo sam go uzywam ;) Kazdy dobry, ktory ci odpowiada. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |