![]() |
Heh, powstał akurat kiedy mnie odcięto, więc spóźnione, ale szczere i radosne :piwo: :D
|
Cytat:
A co do działu - cieszę się, że powstał i przyznam, że zdziwiłem się, kiedy zobaczyłem taką propozycję, ponieważ pierwsza rzecz, jaką po powrocie z wyjazdu chciałem zrobić na forum, to właśnie zaproponowanie takiego działu :) Tak więc @ Nimal - :piwo: |
:ognie: MAMY :ognie: DZIAL :ognie:
|
Z okazji otwarcia nowego działu :sluze:
|
Ja również jestem za. Zawsze się bedzie można czegoś nauczyć od bardziej doświadczonych użytkowników :)
|
Widze że już decyzja zapadła, ale jakby były jeszcze jakieś wątpliwości to jeszcze jeden głos ZA :)
pozdrawiam |
Liczę, że bedzie dużo o photoshopie i mu podobnych ;)
Proponuje nazwe: Grafika i fotografia albo Foto-Zone :piwo: |
czyżbym był ślepy i nie widział go?!?!?! :\ :\
|
...OOooooo nie było mnie lekko czasu a Tu Papcio Nimal zdjecia rozkreca..
Ja jestem ZA .. gdzie co kiedy juz???? |
THX
:ognie: NOWY :ognie: DZIAL :ognie: |
Cytat:
Roku pańskiego 2005 dnia 3 sierpnia miłościwie nam panujący Bartez wstał i stworzył dział i oto dokonało się ! :serdusz: |
Cytat:
A tak na serio, jak wstanę, to powstanie dział. Odzew jest spory, więc dział jest potrzebny. Amen |
to bedzie dział czy nie?
|
@Joujoujou - myslalem o ankiecie, ale stwierdzilem ze nie ma sensu - bo nie wazne czy projekt poprze 20 osob czy 200 i czy 10 czy 300 bedzie przeciw, wazne ze pare osb zainteresowanych sie wypowie i wg mnie to znaczy wiecej, mysle ze tez dla Adminow :)
@Bartez - liczymy na Ciebie :) mysle ze da rade z tym dzialem :> |
@joujoujou - na tej fotce czlowiek nie zajmuje 5% kadru, tylko 5%o
;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:21. |