![]() |
Il2Sturmovik/ Il2Sturmovik The Forgotten Battles
Gra może ktoś w ten najlepszy symulator samolotów?? Jak w można się podłączyć do serwera?? Gram już jakiś czas w Forgotten Battles i chciałbym się zmierzyć z kimś żywym.
|
ja gram, można polatać w sieci poprzez HyperLobby, więcej...http://acn.waw.pl/sturm/multiplayer1.htm
|
dzieki
ciekawa ta stronka o sturmoviku |
witam sasiada :), w dodatku z podobnym hobby, pisz na PW to moze polatamy razem na jakims ciekawym froncie :)
|
a konkretnie to w co latacie? ja tez wielki fan :) aczkolwiek od jakiegos czasu w stanie spoczynku, swoje wylatalem na frontach :)
|
ja bawie sie Pacific Fighters w wersji 3.04m (4.01 jak dla mnie to porazka) i latam najczesciej na spicie i P39
|
nie mam na razie na czym latać:( czekam aż il2fb potanieje do 20,- albo znajde kogos kto ma prawie oryginal;)
|
wiecie gdzie moge jeszcze kupić oryginalnego IŁ-2 Sturmovik?
|
Ostatnio kupliem sobie Szturmowika i mam jedno male pytanie: dlaczego samoloty sie nie pala ani nie wybuchaja? Nawet jesli rozpada sie w powietrzu to nie ma ani sladu ognia. Szukalem w opcjach i w sieci ale nie nic nie znalazlem.
Cytat:
|
Mam oryginalnego ił 2 szturmowika forgetten battles z dodatkiem i chciałbym zagrać prze sieć, ale nie wiem jak. Klikam gra wieloosobowa i dołącz do gry to trzeba wpisać jakies kod czy coś takiego ??? i nie wiem jak dołoczyć do jakiegos serwera i se pograć w sieci :'(.
Proszę pomóżcie Cytat:
Niestety wciąż nie wiem jak dołączyć do serwera, żeby se pograć w sieci z innymi :(. |
zainstaluj se program hyperlobby
|
Problem z Ił-2 st. fb
ja mam innego typu problem. Zakończyłem kampanie gracza po stronie radzieckiej i chciałem pograć po stronie niemieckiej. Niestety gra nie chce utworzyć profilu po stronie niemieckiej. Nie wiecie co może być przyczyną??
Wersja gry to pakiet Deluxe z paczem 2.04. Sama gra nie sprawia żadnych problemów. Wszystko jest na tip top...tylko to... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |