![]() |
Cytat:
Co to ma do tego że Ty masz USB 2.0?! USB 2.0 to możesz mieć prędkość portu, a nie kabel. I tak są dwa tryby pracy - Full Speed, High Speed. Ale co ja tam Tobie będe takie rzeczy pisał... Pokaż pozwolenie rodziców na udzielanie się na forum, bo z tego co wiem masz mniej niż 13 lat! |
Hehe ja mam usb 2.0 ((
_bakupl_ reputka leci ;) |
Cytat:
Chyba nie wiesz o co chodzi.... nie m kabelka USB 2.0.... Tylko standardy prędkośći w portach to 1.0, 1.1, i jak narazie 2.0. A kabelki są A-B A-A itp. I co to ma do tematu nabijaczu? |
5 dych to i tak już całkiem tanio :spoko:
pamiętam że wcale nie tak dawno trzeba było wyłożyć ponad 3 stówy żeby cieszyć się urządzeniem IDE podpiętym pod USB :D |
Cytat:
kulus123 reputka poleciała :spoko: |
w firmie comp-art jest dostepny taki kabelek
cena z zasilaczem 49.00 PLN |
musiałbyś mieć specjalny układ który na pewno tańszy od tych gotowych na allego nie będzie
|
Ilość załączników: 2
Chyba taniej jednak bedzie kupic gotowe :ysz:
@ManDragon nie o to chodzi |
z tym nie ma problemu mi tylko chodzi o to jak zrobić tą przejsciówke Ide na USB , jakis schemat albo coś ...
|
no tak kabel kablem ale jeszcze aparat zasilajacy bedzie Ci potrzebny....
|
Ide Na Usb 2.0
Mam pytanie bo nie znalazłem tych przejsciówek w cenie niższej niz 50 zł - cena dosć wygórowana , czy idzie samemu taką przejsciówke zrobić posiadająć złacze IDE no i kabelek z wtyczką USB 2.0 , jesli miał by ktoś schemat tego to bardzo prosze o kontakt
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:52. |