![]() |
No tak, ale jak już zauważe... ;)
Byle było ładnie ;) Mogą być nawet ramki byle strona była ładna ;) A ja osobiście preferuje include(); ale każdy ma inny gust ;) |
Cytat:
i tak pewnie na wiekszosci stron nawet ich nie widzisz :D |
Ja tam nie lubie ramek na streonach, są fe ;)
|
Cytat:
wiadomo, ze to shit ale pomóc (ale TYLKO tyle) tym sobie można szybo i sprawnie tylko potem posprzątać lekko po swojemu i oks. Cytat:
tylko jak pyta sie o ramki w html to raczej php odpada :> |
Cytat:
|
A nie lepiej zrobic to w php-ie? Za pomocą INCLUDE?
|
Cytat:
|
Dokladnie mam tak:
<frameset rows="33,*"> <frame name="Tytul" src="tytul.html" frameborder="1" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="AUTO"> <frameset cols="125,*"> <frame name="menu" src="lewa.html" frameborder="1" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="AUTO"> <frame name="dane" src="prawa.html" frameborder="1" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="AUTO"> </frameset> I teraz chce aby link z lewa.html wyswietlal sie w prawa.html (no wiecie o co chodzi). I nawet jak mam target tutaj lub w link w lewa.html to nic nie dziala. A moze cos zle robie :ysz: |
Cytat:
|
Przykladowo:
<iframe name="ramka1" width="534" height="441" src="index_podstr.htm" border="0" frameborder="0">Twoja przegladarka nie obsluguje ramek - masz pecha :-)</iframe> A link: <a target="ramka1" href="strona2_podstr.htm"> szukaj w googlach komendy "iframe" |
Ramki na stronie internetowej
Ilość załączników: 1
Mam takie pytanie. Jak zrobic tzn jaka jest komenda aby link ktory jest w ramce numer 2 wyswietlalal sie jako strona w ramce numer 3???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:52. |