![]() |
Tanie obiady w Zakopanem
Wie ktoś gdzie można w Zakopanym zjeść tani obiad :) blisko PKP lub Krupówek? Wiem, że to nietypowe pytanie, ale jadę za tydzień i troszkę kasy trzeba przyoszczędzić. Planuje różne wypady na Słowacje i par w wysokie tarty z noclegiem w schroniskach a to kosztuje. Wiadomo, jakie są ceny jedzenia w schroniskach, nie powiem już nic o piwie :niepow: , bo te czym wyżej w górach tym jest droższe, a tego sobie nie odmówię :)
|
na przeciwko PKP był zawsze tani bar.
nie w samym centrum napewno się coś znajdzie. ale co to kurna za temat??? o tanim kefirku to bym zrozumiał ;) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
w Bukowinie to wiem...ale nie pamiętam nazwy....taka drewniana chata i super jedzenie
wrazie coś może siostra zapamiętała - w drode na Słowację jak w sam raz odwiedzić Bukowinę a nie odrazu przez ten las pełny niebezpieczeństw. :) |
Kilka dni temu wróciłem z Zakopanego ale byłem zakwaterowany w Janikówce taki pensjonacik, lokalizacja Droga na Szymoszkową do Krupówek jakieś 10 min. na butach. Zakwaterowanie 35 zł od osoby za dobę (pokoik z łazienką) 10 zł śniadanie, 15zł obiadokolacja ale żarcie naprawdę bardzo dobre. Po posiłku miało się siły na to żeby startować z buta w góry.
|
Jak może tanie obiady to czemu i nie nastoletnie góralki w stringach ;P
|
Cytat:
może ty nie wiesz ale to nie jest śmieszne. szczególnie dla górali. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdr. |
Cytat:
|
trochę off topowo ale mieszkałem w Małym Cichym i powiem jedno: w zimie po zachodzie słońca pomijając wycie turystów i tak jest mało cicho ||.
a bez jaj było świetnie. |
Ale tanio też jest w McDonald'sie ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40. |