Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tanie obiady w Zakopanem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tanie-obiady-zakopanem-55030/)

mikas 03.08.2005 21:03

Tanie obiady w Zakopanem

Wie ktoś gdzie można w Zakopanym zjeść tani obiad :) blisko PKP lub Krupówek? Wiem, że to nietypowe pytanie, ale jadę za tydzień i troszkę kasy trzeba przyoszczędzić. Planuje różne wypady na Słowacje i par w wysokie tarty z noclegiem w schroniskach a to kosztuje. Wiadomo, jakie są ceny jedzenia w schroniskach, nie powiem już nic o piwie :niepow: , bo te czym wyżej w górach tym jest droższe, a tego sobie nie odmówię :)

ed hunter 03.08.2005 21:15

na przeciwko PKP był zawsze tani bar.

nie w samym centrum napewno się coś znajdzie.

ale co to kurna za temat???

o tanim kefirku to bym zrozumiał ;)

mikas 03.08.2005 21:23

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ale co to kurna za temat???

Bardzo ciekawy :D może kogoś też zainteresuje

ed hunter 03.08.2005 21:44

może tak: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...tnG=Szukaj&lr=

mikas 03.08.2005 21:58

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Tak też można , ale może ktoś był w jakieś taniej i dobrej knajpce. Mnie np.bardzo smakuje kwaśnica :) w barze na Palenicy Białczańskiej (przed Morskim Okiem)

ed hunter 03.08.2005 22:06

w Bukowinie to wiem...ale nie pamiętam nazwy....taka drewniana chata i super jedzenie

wrazie coś może siostra zapamiętała - w drode na Słowację jak w sam raz odwiedzić Bukowinę a nie odrazu przez ten las pełny niebezpieczeństw. :)

*Vojtas* 03.08.2005 22:26

Kilka dni temu wróciłem z Zakopanego ale byłem zakwaterowany w Janikówce taki pensjonacik, lokalizacja Droga na Szymoszkową do Krupówek jakieś 10 min. na butach. Zakwaterowanie 35 zł od osoby za dobę (pokoik z łazienką) 10 zł śniadanie, 15zł obiadokolacja ale żarcie naprawdę bardzo dobre. Po posiłku miało się siły na to żeby startować z buta w góry.

AssasinX 03.08.2005 22:27

Jak może tanie obiady to czemu i nie nastoletnie góralki w stringach ;P

ed hunter 03.08.2005 22:57

Cytat:

Napisany przez AssasinX
Jak może tanie obiady to czemu i nie nastoletnie góralki w stringach ;P

no i tetaz przegiołeś.

może ty nie wiesz ale to nie jest śmieszne.

szczególnie dla górali.

Ormianin 03.08.2005 23:34

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Kilka dni temu wróciłem z Zakopanego ale byłem zakwaterowany w Janikówce taki pensjonacik, lokalizacja Droga na Szymoszkową do Krupówek jakieś 10 min. na butach. Zakwaterowanie 35 zł od osoby za dobę (pokoik z łazienką) 10 zł śniadanie, 15zł obiadokolacja ale żarcie naprawdę bardzo dobre. Po posiłku miało się siły na to żeby startować z buta w góry.

Hej tez bylem na "Szymaszkowej" ale moim zdaniem stamtad jest dosc daleko do Krupowek, to bedzie znacznie wiecej niz 10 min drogi, mi wychodzilo dobre 20 albo wiecej :)

ed hunter 03.08.2005 23:39

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Hej tez bylem na "Szymaszkowej" ale moim zdaniem stamtad jest dosc daleko do Krupowek, to bedzie znacznie wiecej niz 10 min drogi, mi wychodzilo dobre 20 albo wiecej :)

ześ cepse piwo pił po drodze?

*Vojtas* 03.08.2005 23:40

Cytat:

Napisany przez Ormianin

Widocznie szybciej przebieram nogami ;) He, he świat jest coraz mniejszy.

pozdr.

Ormianin 04.08.2005 00:24

Cytat:

Napisany przez *Vojtas*
Widocznie szybciej przebieram nogami ;) He, he świat jest coraz mniejszy.

pozdr.

droga na Szymaszkowa jest dosc dluga, a ja bylem na jej koncu... jelsi byles blizej glownego wylotu na Krupowki to owszem, mogles zrobic ten odcinek szybciej :)

ed hunter 04.08.2005 00:44

trochę off topowo ale mieszkałem w Małym Cichym i powiem jedno: w zimie po zachodzie słońca pomijając wycie turystów i tak jest mało cicho ||.

a bez jaj było świetnie.

Desden 04.08.2005 01:18

Ale tanio też jest w McDonald'sie ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40.