![]() |
Witam, ja rowniez dolaczam sie do tej prosby.
|
wyczyta***322;em gdzies ***380;e mo***380;na zrobi***263; kopi***281; na nap***281;dzie pioneer 112 z firmwarem buffalo - cokolwiek to znaczy :-)
|
Cytat:
|
uda***322;o mi sie skopiowac w koncu plyte AUDI DVD ASIN.
ciezko bylo ale efekt dzia***322;a w 100% |
Witam, propo plytki do rns-e (audi) (nie wiem na ile kompatybilne z vw)
Z tego co sie dowiedzialem trzeba tylko zmienic booktype (niestety moja nagrywarka w laptopie nie jest w stanie tego zrobic)... |
Witam.
Przyznaje :/ myslalem ze to to samo... Jesli tak to jak zrobic kopie tej z audi? Pozdr. |
Nie rozsiewajcie plotek:(
Widzieliście płytkę do napedów w Audi. Tam jest mozliwość kopiowania. Działającej kopii płyty DVD do napędów RNS 2 i MFD 2 w VW nie ma!!! |
Wiadomo juz cos?
Podzieli sie ktos ta informacja? Widzialem dzisiaj kopie tej mapy wiec jakos sie da to zrobic ;) Pozdrawiam |
vw dvd
Miałem w reku i widziałem że działa nagrana była na TDK DVD +R
|
Miałeś tylko płytkę w ręku, czy widziałeś że działała w RNS 2 DVD ??
Popytaj się kto i jak ją skopiował. |
Europa v3
Są już kopie map V3 miałem dziś w ręku taką płytke.:)
|
Cytat:
popieram zdanie kolegi - sam probowalem kilkanascie opcji i moge tylko stwierdzic ze zabezpieczenie jest w sofcie navi. weryfikuje plyte w ulamku sekundy po wlozeniu do navi. mysle ze chodzaca plyta bedzie zawierala mewna modyfikacje do softu lub navi beda przerabiane pod kopiowane plyty - jak PS |
???
Jak? Gdzie? |
Spr***243;bujcie ustawi***263; BookType na DVD-ROM.
|
Wczoraj męczyłem te DVD. Miałem na stole oryginał.
Zero efektu. Próbowałem i na TDK i na Verbatim-ie, na "+" i na "-", Alcohol i DVDDecrypter. Navi po dwóch sekundach od włożenia od razu wyświetla "WRONG DVD". Jest tylko jedno wytłumaczenie: czytnik Navi RNS 2 DVD jest sprzętowo zgodny jedynie ze standardem płyt tłoczonych i nie ma możliwości zastosowania płyty DVD-R lub DVD+R. Możliwe że się mylę ale jak na razie nie słyszałem żeby ktoś skopiował te DVD. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:20. |