![]() |
Cytat:
|
Constantine to rzeczywiście marne kino, obejrzałem raz, bo wypadało :)
już więcej nie chcę :nie: |
A wedlug mnie to najlepiej wypadl w The Watcher.
|
Cytat:
|
Szkoda tylko, ze Keanu bral w tym udzial :( a swoja droga mi Adwokat Diabla podobal sie i to bardzo - no nie bez wplywu bylo tu takze same pojawienie sie mojej ulubienicy Charlize Theron :)
|
Cytat:
|
mi przypominal mix "Vampires" + "Adwokat Diabla" + jeszcze cos ale juz nie pamietam ;)
na koncu gest f*ck y*u do szatana byl wg mnie TOTALNYM przegieciem..... w tym momencie dostalem histerycznych spazmow smiechu oraz oczucia duzego niesmaku i pomyslalem sobie ze Jankesi sa jednak pop*leni ogolne wrazenie: sredni film.... |
@demek
No widać mocy to to trochę ma w sobie ?:) A pytanko - jak sub do tego był podłączony skoro to tylko stereo ?? Czy jest też oddzielne wyjście na suba ?? No i niestety wlaśnie to tylko stereo :) |
U mnie spokojnie 6,5/10 :spoko:
Ale film wykonanie itp .. Cytat:
Już lepiej wyszła gra ;) |
a mnie sie podobał, i to nawet bardzo.
|
Oglądałem film,gierka też podobno nie jest super.
Żeczywiście nie czułem się przestraszony,albo jakoś zbzikowany po tym filmie. Typowa holiłudzka produkcja nasączona efekciarstwem+jednym dobrym aktorem,dodanie odpowiedniego scenariusza, który by sie sprzedał i tyle. Ocena 7/10 ;) |
http://www.burmester.de/english/comp...909-infos.html
http://www.burmester.de/english/prod...rs8_infos.html na tym sprzecie sie dosc przyjemnie ogladalo:) |
Jak wyżej czegoś w nim brakowało. Zwiastuny zapowiadały się całkiem ciekawie, a samo dzieło niestety trochę zawiodło. Dźwięk z początku też zapowiadał się ciekawie, a potem jakoś tak przycichło wszystko. Taki średniak
|
mniejsza ze scenami, fabula itp.
i tak musialem go zdobyc na DVD :D |
fabuła może niezbyt przemyślana, ale grał tam "Neo" || wiec zobaczyłem co to,
6,5/10 spokojnie :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |