![]() |
DVD Metallica S&M pomocy !!!
Witam wszystkich forumowiczów
Mam nastepujący problem : posiadam oryginała Metallica S&M i AC/DC Stiff Upper Lip Live i wielki problem z ich skopiowaniem. Do tej pory nie pokonał mnie żaden film,a skopiowałem ich dziesiątki. Próbowałem najnowszego DVD Faba, AnyDVD i Decryptera. Problem wygląda nastepująco : wszystko zrzuca się na twardy dysk ale podczas odtwarzania obraz jest zakodowany ( różnokolorawe paski ) Obie płytki wydane przez Warner Bros, a w przypadku Metallica'i cały koncert bez zarzutu ale wszystkie dodatki przycina (stopklatki na kilkanaście sekund) Siedzę nad tym 3-ci dzień i skończyły mi się pomysły. Chętnie skorzystam z rad i pomocy bardziej doświadczonych forumowiczów. Pozdrawiam |
widzę że tylu chetnych jest do pomocy że nie dam rady wszystkiego przeczytać.
czyżby wszystkich wielkich tego forum mój problem przerósł ? |
Bardzo lubię czytać takie desperackie łechtanie kogokolwiek oraz niezbyt wyszukane i dość płytkie próby wchodzenia na ambicje :D
Zazwyczaj AnyDVD + DVDDecrypter radzą sobie ze wszystkim :taktak: Sprawdź jeszcze czy masz najnowszą wersję AnyDVD :czytaj: Jeszcze drobna wskazówka Mianowicie: gdy DVDDecrypter zawiódł - kilka razy przydatnym okazał się SmartRipper BTW Nie jestem specem w tej dziedzinie :nie: Ale o ile sobie przypominam ktoś kiedyś w przypadku kolorowych pasów mówił o zabezpieczeniu Macrovision Wiem, że dzwoni, ale nie wiem czy w tym kościele :fiu: :D |
Nie jestem pewna na 100% ale znajomy skopiował dla mnie Metallice S&M (z orginału) na Clonie DVD. Ponadto powycinał wszelkie dodatki aby była jak najmniejsza kompresja i utrata jakości obrazu i dzwięku. I płyty chodzą bez zarzutu. Jak nie masz CloneDvd to może sprubuj DVDShrink-iem , ja uzywam tylko ten program i jak do tej pory wszystko kopiuje :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:22. |