![]() |
Cytat:
dziekuje bardzo :) dziala :D reputka leci...:) |
Cytat:
Panel sterowania -> Opcje internetowe -> Zaawansowane -> Multimedia -> Odtwarzaj animacje na stronach sieci web. Opcja ta musi byc zaznaczona. |
Cytat:
Ale po pewnym czasie wraca do normalności :) |
Mam taki maly problem z Konnektem oraz z gg:
Otoz od pewnego czasu emotki w okienkach rozmow przestaly byc animowane... dzieje sie tak i w Konnekcie i w gg.. sa calkowicie nieruchome... Wie ktos moze czemu? |
rozdałem na maxa dziś :D
|
Ha wiedziałem kiedy dodać :D
|
I strzeliło mi 2k punktów reputkowych :)
|
Dzięki, takie niby proste a nie zauważyłem :D Reputa leci :)
|
|
Mistrzowie to powiedzcie mi jeszcze jak się exportuje listę kontaktów GG w konnekcie ?? Nie mogę tego znaleźć ;/
|
Cytat:
|
ustawienia --------- wiadomosci --------- automatyczne otwieranie okien po nadejsci wiadomosci :D
ja znow mam problem z obrazkami jak zmienic z 20 Kb na 255 ??? gdzie to jest :/ |
A może wie ktoś jak wyłączyć w konnekcie wyskakiwanie wiadomośći zawsze na wierzchu? przeszkadza mi to bardzo gdy gram w CS:S ponieważ gra zostaje natychmiastowo zminimalizowania... ;|
|
Przepraszam za ppp ale już sobie poradziłem :)
Ale nie wiem jak :| Poprostu klikałem i próbowałem go przenosić (żeby to naprawić) i w pewnym momencie patrze, a ty jest tak jak było :D Przepraszam za zamieszanie ;) |
Ja mam inny problem:
Dzisiaj musiałem coś przestawić bo gdy przesuwam myszkę na boczną krawędź ekranu pokazuje mi się na pół przezroczysty konnekt, a gdy kliknę na ikonę na pasku systemowym to uruchamia mi się normalnie lecz jest rozciągnięty od góry na dół i nie można go ani przesunąć ani zmniejszyć :( Wcześniej nie miałem tego ustawionego. PS. Jestem początkujący w konnekcie :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04. |