![]() |
jak zrobić kopie filmu KLĄTWA
Witam
Mam filmik, którego chciałem zrobić kopie. Niestety żaden z programów nie moze tego ruszyć. Próbowałem DVD SSSHRINK, próbowałem DVD DECRYPTER ale żadeni nie mozę tego skopiować. Moze macie jakis pomysł na zrobienie kopii super fimu. Próbowałem tez ALKOCHOLEM 120% ale nie dało rady albo ja nie um iem włączyyć w tym programie jakieś opcji. Pomóżcie |
użyj CloneDVD 3.6.0.0 + AnyDVD
|
DVD Fab
|
[QUOTE=grzes12l]Próbowałem DVD SSSHRINK, próbowałem DVD DECRYPTER ale żadeni nie mozę tego skopiować. Moze macie jakis pomysł na zrobienie kopii super fimu.
Sporo filmów już skopiowałam na Shrinku i jeszcze nie zdarzyło sie żeby jakiegoś nie chciał ruszyć. Powodem może być uszkodzona płyta z której chcesz kopiować np. jakaś rysa. Zaś co do Alcohola to raczej nie używam go do filmów. |
Napisz może dlaczego nie możesz go skopiować, jakiego rodzaju błąd Ci wywala, być może uszkodzona płyta ale niekoniecznie. Zrób obraz płyty DVD Decrypterem właczając wcześniej Ignore Read Errors i zobacz ile na końcu pokaże Ci błędów odczytu. Potem taki obraz załaduj do Shrinka i obadaj czy da się przerobić, jak się da to po przeróbce sprawdź czy działa tak jak należy. Błędy odczytu nie zawsze oznaczają uszkodzenie nośnika :). Zrobiłem tak kilka płyt i działają.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:49. |