![]() |
jak wgrać bios do LG GSA-4163B?
jak wgrać bios do LG GSA-4163B?,sciągnołem bios,przepiołem nagrywarkę pod mastera(zworkę tez) ,a wdalszym ciągu gdy kliknę plik exe.nie widac mojej nagrywarki.Bardzo proszę o pomoc.chciałbym uaktualnic d o wersji a105
|
jaką wersje biosu masz obecnie w nagrywarce ? A101 ? jezeli tak to musisz zrobic upgrade po kolei A102 - A103 i potem dopiero A105 !!! pozdrawiam
|
Dobrze, że tych biosów jest tak mało, bo co by było, gdyby np. były takie:
A101, A102, A103, A104, A105,..., A123456789. No, to życia by zabrakło. :piwo: @Saskih Postaraj się szczegółowo opisać konfigurację kompa i wtedy pomyślimy. |
bios mojej nagrywarki to A 302(a więc chyba troche starawy),konfiguracja sprzętu windows xp home edition dodatek service pack 2,geforce fx 5700,athlon 2600,płyta MSI K7N2
Bardzo proszę o pomoc:) |
Tu masz biosy:
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1973 |
Cytat:
Jesli tak, ściągnij sobie ze strony, do której prowadzi link podany przez bart_3d, ostatni bios do niej - A306 :) |
Cytat:
:D :rotfl: ^_^ |
melag dobrze gada ze to bzdura. Wy chyba nie macie pojecia co to jest flashowinie to jest po prostu wgranie oprogramowanie do urzedzenia wiec niby po co wgrywanie po kolei skoro nie zaleznie co wgrasz taka bedzisz mial wersje to nie jest zaden service pack pomililo wam sie z windowsami :) LOL.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |