![]() |
2 prosby o wyjasnienie dla laika
Witam,
po pierwsze chciałbym sie przywitac bo w koncu przebrnałem przez rejestracje bo komp mi sie ciął jak ..ozeszku....no ale do sedna:) jestem zielony jak mało kto bo nagrywarke mam od niedawna i nie wiem jak koiowac plyty DVD z filmami(te zabezpieczone tym bardziej)stad moje pytanka : dokladnie jak skopiować plyte z filmem np z wypozyczalni-tzn od samego poczatku az po wcisniecie "burn" w nero czy innnym programie Noi drugie pytanko:mam plyte Tears f Sun i w dvd shrin'u nie cche jej na samym poczatku zanalizować-zacina sie przy 98%!!(o naturo złosliwa) no i jak skopiować takiego gniota? i ostatnie pytanko jak uzywac anyDVD prosze o pomoc i z gory dziekuje za udzielenie jej jak i przepraszam za pewnie *****ne pytania.. Mafju |
Po pierwsze kopiowanie filmów z wypożyczalni jest zabronione !! :D
Więc albo nie mów, że robisz takie coś albo w ogóle nie rób. Ale powiedzmy, że masz oryginalny film (kupiony) i chcesz go sobie skopiować na dysk. Więc polecam ten poradnik: http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=91. Co do DVD Shrinka może płytka jest porysowana? Spróbuj najpierw zrzucić DVD Decrypterem, a później wczytaj do DVD Shrinka, żeby on sobie z dysku czytał a nie bezpośrednio z DVD. |
WIELKIE DZIEKI:D:D:D:D:D:D || 8 ) numalnie o to mi wlasnie chodziło!!:)a z ta wypozyczalnią to był żart :podbite: :niepow: pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za pomoc.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38. |