![]() |
ktora wybrac?
Otoz, powiem krotko.
Posiadam na stanie okolo 230zl i chcialbym zakupic nagrywarke dvd. Niestety zupelnie sie na tym nie znam. Nie zalezy mi zeby nagrywarka byla z opcjami dla zaawansowanych, za to zalezy mi na tym by nagrywala conajmniej srednio szybko(zebym pol godziny nie mosial czekac : P ) w miare bezblednie no i co najwazniejsze zeby jej zywotnosc byla mozliwie najadluzsza. Zasugerujcie cos prosze. P.S. w faq strona z podobnym pytaniem nie dziala. |
jest taki temat jak TEN
w nim poczytasz o róznych nagrywarkach a osobi¶cie to polecam Pioneer DVR 109 lub dostępny już Pioneer DVR 110 |
Benq 1640 Box
|
nie kupuj dvd to szmelc jakich malo same z nimi problemy ale jak kupisz samsunga bedziesz
mial darmowe wejscie dla 2 osob na zawody podrzucania liteonem sponsorowane prze LG :D |
hmm
przeczytalem olbrzymi temat o benq 1640 i nawet mi sie podoba tylko zastanawia mnie motyw uaktualnien biosa i motyw chlodzenia, nie wiem czy sie tym przejmowac czy nie ? i czy ewentualnie jest z tymn problem a co do pioniera to spodobala mi sie sugestia tylko nie ma tu zadnego topicu o tym (przynajmniej ja nie znalazlem) wiec nic io nim nie wiem Liteony odpadly z zakresu zainteresowania chcialbym miec juz to przepalare w domu ale widze ze to nielatwy wybor a kurna niebardzo chce zaufac intuicji mimo ze co do Manty intuicja mnie nie zawiodlka bo nie narzekam :p |
ja polecam Samsunga :spoko:
@Hinks, też ma i chyba sie z niego cieszy ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |