![]() |
Płyta główna...
Witam, chciałbym kupić płyte główną na socket 754 ze zintegrowaną grafiką i złączem PCI - E w cenie około 250 - 350 zł. Czy możecie mi coś polecić, ewentualnie gdzie ją można kupić.
Z góry dziękuję za pomoc. |
Moim zdaniem najlepszym wyborem bedzie Gigabyte GA-K8NE NForce4-4X S.754 w proline za 289zl brutto. http://www.proline.pl/shop.php?prodi...4e455f53373534
Radze Ci trzymac sie z dala od chipsetow VIA i SiS. Polecam nVidie nForce4 [PCI-E] badz nForce3 [AGP] EDIT: Sorry nie doczytalem ze ma byc zintegrowana grafika ;( Bedzie Ci bardzo trudno taka plyte znalezc ... nie lepiej oddzielnie kupic plyte i karte? |
ze zintegrowaną grafą to polecam płyty Intela wszystkie mają zintegrowaną grafe jak i karte muzyczną jednakże są troche droższe niż 300 zł :)
|
ostatnio(?) pokazało się coś takiego - szukałem info (64 czy 128 bit) na temat zintegrowanej tam grafiki (x300) ale nie znalazłem... W ogóle mało jest informacji na temat tej mobo... może wie ktoś coś więcej?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale grafe i karte muzyczna mają zaintegrowaną to cza przyznać ;) |
Asus K8V SE Deluxe i kropka.
kolo 320 zł. posiadacze mówią lepszej nie ma, inni najwydajniejsza w swojej klasie inni, że lepszy np. Abit. ASUS rox! P.S. i oczywiście przenoszę temat... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Karty graficzne na PCI-E są tańsze ;>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |