Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Safedisc 2.9 obraz gry Sacred 1.8.26 (https://forum.cdrinfo.pl/f11/safedisc-2-9-obraz-gry-sacred-1-8-26-a-55229/)

Wenez 08.08.2005 02:20

Safedisc 2.9 obraz gry Sacred 1.8.26

Mam obraz plyty cd gry Sacred zabezpieczonej Safediskiem 2.9 moge zainstalowac przez daemon managera ale jak wlaczam gre wyskakuje protection error i niestety nie moge zagrac poradzcie mi prosze cos na to z gory thx

downloads 08.08.2005 10:48

Sprawdź zabezpieczenie A-Ray Scannerem, bo mnie sie wydaje, że to jest zabezpieczone czym innym (VOB 5)

Yarozelsky 08.08.2005 12:01

O zabespieczeniu angielskiego Sacred'a pisze tyle : ''VOB + Custom ''.Ale Sacred Pl na pewno jest zabespieczony safedisc 2.9 [Mam oryginał]

wolf 08.08.2005 13:27

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
O zabespieczeniu angielskiego Sacred'a pisze tyle : ''VOB + Custom ''.Ale Sacred Pl na pewno jest zabespieczony safedisc 2.9 [Mam oryginał]

a czym to sprawdzałeś ? VOB bloklistuje A120% wiec gry nie uruchomosz sprawdz programam ProtectionID 5.0b plik exe gry czym to jest zabezpieczone

Yarozelsky 08.08.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez wolf
a czym to sprawdzałeś ? VOB bloklistuje A120% wiec gry nie uruchomosz sprawdz programam ProtectionID 5.0b plik exe gry czym to jest zabezpieczone

niczym niesprawdzalem bo nieposiadam angielskiej wersji sacred,wyczytalem z pliku 'nfo' ze strony osiolka :)

Wenez 09.08.2005 01:46

Wiem na pewno ze to jest robione safediskiem 2.9 no ale jak w koncu sobie z tym poradzic? najlepiej zeby bez nagrywania cd jest jakas mozliwosc? tylko prosze wytlumaczcie jak lamusowi:D

Yarozelsky 09.08.2005 09:50

Cytat:

Napisany przez Wenez
Wiem na pewno ze to jest robione safediskiem 2.9 no ale jak w koncu sobie z tym poradzic? najlepiej zeby bez nagrywania cd jest jakas mozliwosc? tylko prosze wytlumaczcie jak lamusowi:D

Cytat:

Napisany przez Wenez
Mam obraz plyty cd gry Sacred zabezpieczonej Safediskiem 2.9 moge zainstalowac przez daemon managera ale jak wlaczam gre wyskakuje protection error i niestety nie moge zagrac poradzcie mi prosze cos na to z gory thx

no to zaladuj obraz w najnowszym daemonie i wlacz emulacje zabespieczenia,ewentualnie spróbuj Game Jack'a ;)

wolf 10.08.2005 15:16

Cytat:

Napisany przez Wenez

jeżeli obraz jest poprawnie zrobiony zamontuj obraz w virtualu A120% i mozesz grać , jeżeli jednak zobaczysz komunikat mówiący o braku płyty w napędzie to poszukaj No-CD Fix

MEK_4 12.08.2005 15:45

witaj
wersja (chyba 1.8.2.76 czyli najnowsza) polska jest zabezpieczona "SafeDisc (TM) 4.00.00" skoro twierdzisz ze wersja angielska jest zabezpieczona SafeDisc 2.9 to w zupelnosci kazdy nowszy emulator to ominie mozesz uzyc najnowszego A120% (napewno dziala) albo pewnie DT albo GameJack rowniez dziala w tym tez programie mozesz sprawdzic jakie to zabezpieczenia a nawet bedziesz (musial chyba ze ustawisz recznie) sprawdzic gdyby sie okazalo ze jest inne w ten sposob sprwadzisz zabezpieczenie a gra jesli obraz jest dobr napewno pujdzie na 100%

przypomnienia jest juz Sacred: Podziemia (pl) na osiolek Spx-Spopl

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40.