![]() |
Safedisc 2.9 obraz gry Sacred 1.8.26
Mam obraz plyty cd gry Sacred zabezpieczonej Safediskiem 2.9 moge zainstalowac przez daemon managera ale jak wlaczam gre wyskakuje protection error i niestety nie moge zagrac poradzcie mi prosze cos na to z gory thx
|
Sprawdź zabezpieczenie A-Ray Scannerem, bo mnie sie wydaje, że to jest zabezpieczone czym innym (VOB 5)
|
O zabespieczeniu angielskiego Sacred'a pisze tyle : ''VOB + Custom ''.Ale Sacred Pl na pewno jest zabespieczony safedisc 2.9 [Mam oryginał]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem na pewno ze to jest robione safediskiem 2.9 no ale jak w koncu sobie z tym poradzic? najlepiej zeby bez nagrywania cd jest jakas mozliwosc? tylko prosze wytlumaczcie jak lamusowi:D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
witaj
wersja (chyba 1.8.2.76 czyli najnowsza) polska jest zabezpieczona "SafeDisc (TM) 4.00.00" skoro twierdzisz ze wersja angielska jest zabezpieczona SafeDisc 2.9 to w zupelnosci kazdy nowszy emulator to ominie mozesz uzyc najnowszego A120% (napewno dziala) albo pewnie DT albo GameJack rowniez dziala w tym tez programie mozesz sprawdzic jakie to zabezpieczenia a nawet bedziesz (musial chyba ze ustawisz recznie) sprawdzic gdyby sie okazalo ze jest inne w ten sposob sprwadzisz zabezpieczenie a gra jesli obraz jest dobr napewno pujdzie na 100% przypomnienia jest juz Sacred: Podziemia (pl) na osiolek Spx-Spopl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |