Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czerwony katurek -> reklama heyah (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czerwony-katurek-reklama-heyah-55233/)

IceManSpy 08.08.2005 10:38

Czerwony katurek -> reklama heyah

Napewno znacie ta reklame i nie raz ja widzieliscie.
Kolega na GG przyslal mi taki fragment:
Koniec Czerwonego Kapturka (2005-08-06)
KRRiT zawiesiła emisję spotu reklamowego Heyah, w którym występował Czerwony Kapturek.
W uzasadnieniu podała, iż dramatyczny rozwój akcji sprawia, że dzieci boją się tej reklamy i mają wątpliwości co do...(SirM)

Wiecie moze skad on jest? A po za tym patrzcie jakie teraz robia reklamy ;)

gallus 08.08.2005 10:59

ke, boją się czerwonego kapturka?
Ja na ich miejscu bałbym się tych reklam przedwyborczczych z których przemawiaja nasi posłowie :| i tego co ich czeka po wyborze którego kolwiek z nich...
Czerwony kapturek

Predi 08.08.2005 11:03

a wg mnie to tylko dalsza czesc tej reklamy.... heyah tak sie dziwnie juz reklamowala :D - nie kupujcie nas...... uzalezniamy itd

IceManSpy 08.08.2005 11:24

Cytat:

Napisany przez gallus
Ja na ich miejscu bałbym się tych reklam przedwyborczczych z których przemawiaja nasi posłowie :| i tego co ich czeka po wyborze którego kolwiek z nich...
Czerwony kapturek

Ewentualnie mozna z alejaja.pl sciagna reklame katurka. Ja tez sie boje tych reklam przedwyborczych i co po nich bedzie (a zwlaszcza co po nich bedzie) chociaz mam tylko (albo az ;) ) 15 lat

Cytat:

Napisany przez Predi
a wg mnie to tylko dalsza czesc tej reklamy.... heyah tak sie dziwnie juz reklamowala :D - nie kupujcie nas...... uzalezniamy itd

Niektore ich reklamy sa fajne tzn byly

Yarozelsky 08.08.2005 11:49

Cytat:

Napisany przez gallus

oj boj sie kampanii i reklam przedwyborczych,szczegolnie kampanii samoobrony.Niedosc ze jej liderem jest ogolnie lubiany i szanowany Andrzej L. to jeszcze doszedl do porozumienia z Michałem W. który ułożył specjalną piosenkę dla Samoobrony, którą będzie śpiewał w kampanii wyborczej Kandydata na Prezydenta Andrzeja Leppera i Komitetu Wyborczego Samoobrony. :bicz:

Morris 08.08.2005 12:26

KRRiT z Królową Ciucholandii Danką I znowu dała popis.
Ciekawy jestem, czego dzieci bardziej się boją: Tego, że Czerwony Kapturek wpadł w sidła zastawione przez kłusowników, czy tego, że zeżarł go wilk?
Wspomnę jeszcze o smoku, który pałaszuje dziewice (może właśnie dlatego to taki rzadki obecnie gatunek;)) i Alibabie, który został posiekany przez rozbójników.
A i jeszcze jedno: W reklamie Heyah podkreślono nieprawdziwość świata w niej przedstawionego, a w bajkach tradycyjnych nie zawsze to widać.
Niedługo zaś może doczekamy się - podążając za trendami - że ta reklama zakończy się tak: Kapturek z Wilkiem i Jarugą-Nowacką żyją długo aż do dziś, tworząc szczęśliwą i nowoczesną rodzinę... :sciana:

PS: Albo lepiej bez wilka, bo to homofob! W zamian niech będzie Magdalena Środa. :wsciekly:

MOdy 08.08.2005 12:46

Teraz każdy może zostać Czerwonym kapturkiem:

Morris 08.08.2005 13:30

No nie... hit sezonu! :wow:
Teraz to już na pewno Jaruga zostanie Czerwonym Kapturkiem :D

A może zrobimy konkurs na "najładniejszego Cz.K."? Wklejamy swoje foki i udostępniamy dzieło!

Matievoo 08.08.2005 13:40

Lub zróbmy konkurs lub sone na najlepszą reklame miesiąca która leci w Tv?

Desden 08.08.2005 14:06

Ale wtej reklamie nie ma wilka,buuu :D

Zetoxa 08.08.2005 15:15

Heyah przebiera nóżkami i każdego chwytu sie chwyta. Ludzie odchodzą do Samych Swoich, (wg niektórych danych przeszło tak około 500 tys abonentów). Nic dziwnego, lepsze jest chyba 24gr w sieci, aniżeli 60gr.

M@X 08.08.2005 15:36

Juz widzialem nowa - cenzorska - wersje reklamy. Zmienilo sie tyle ze zamiast sceny sidel jest bialy tekst na czarnym tle informujacy o wydarzeniach, jednak krzyk pozostal... Nie iwem co bardizej niebezpeiczne - jawne poakzanie tego, czy pzoostawienie owego zadania dzieciecej wyobrazni... Na koncu kapturek zali sie ze "Nie moze juz wystepowac" - uklon w strone KRRiT, ot co :)!

Ziele 08.08.2005 21:38

możecie wkleić tutaj bezpośredni link do reklamy? Ze strony heyah nie moge pobrać bo Pocket IE nie ma javy :(
Z góry dzięki i pozdro dla wszystkich z Grecji :]

Mich@ł 08.08.2005 22:29

Tak sobie czytam ten temat a właśnie na TVN leciała ta reklamka ;)

IceManSpy 08.08.2005 23:26

pisalem. na alejaja.pl jest w dziale filmy. przynajmniej ja stamtad go pobralem :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11.