![]() |
Czerwony katurek -> reklama heyah
Napewno znacie ta reklame i nie raz ja widzieliscie.
Kolega na GG przyslal mi taki fragment: Koniec Czerwonego Kapturka (2005-08-06) KRRiT zawiesiła emisję spotu reklamowego Heyah, w którym występował Czerwony Kapturek. W uzasadnieniu podała, iż dramatyczny rozwój akcji sprawia, że dzieci boją się tej reklamy i mają wątpliwości co do...(SirM) Wiecie moze skad on jest? A po za tym patrzcie jakie teraz robia reklamy ;) |
ke, boją się czerwonego kapturka?
Ja na ich miejscu bałbym się tych reklam przedwyborczczych z których przemawiaja nasi posłowie :| i tego co ich czeka po wyborze którego kolwiek z nich... Czerwony kapturek |
a wg mnie to tylko dalsza czesc tej reklamy.... heyah tak sie dziwnie juz reklamowala :D - nie kupujcie nas...... uzalezniamy itd
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
KRRiT z Królową Ciucholandii Danką I znowu dała popis.
Ciekawy jestem, czego dzieci bardziej się boją: Tego, że Czerwony Kapturek wpadł w sidła zastawione przez kłusowników, czy tego, że zeżarł go wilk? Wspomnę jeszcze o smoku, który pałaszuje dziewice (może właśnie dlatego to taki rzadki obecnie gatunek;)) i Alibabie, który został posiekany przez rozbójników. A i jeszcze jedno: W reklamie Heyah podkreślono nieprawdziwość świata w niej przedstawionego, a w bajkach tradycyjnych nie zawsze to widać. Niedługo zaś może doczekamy się - podążając za trendami - że ta reklama zakończy się tak: Kapturek z Wilkiem i Jarugą-Nowacką żyją długo aż do dziś, tworząc szczęśliwą i nowoczesną rodzinę... :sciana: PS: Albo lepiej bez wilka, bo to homofob! W zamian niech będzie Magdalena Środa. :wsciekly: |
|
Cytat:
Teraz to już na pewno Jaruga zostanie Czerwonym Kapturkiem :D A może zrobimy konkurs na "najładniejszego Cz.K."? Wklejamy swoje foki i udostępniamy dzieło! |
Lub zróbmy konkurs lub sone na najlepszą reklame miesiąca która leci w Tv?
|
Ale wtej reklamie nie ma wilka,buuu :D
|
Heyah przebiera nóżkami i każdego chwytu sie chwyta. Ludzie odchodzą do Samych Swoich, (wg niektórych danych przeszło tak około 500 tys abonentów). Nic dziwnego, lepsze jest chyba 24gr w sieci, aniżeli 60gr.
|
Juz widzialem nowa - cenzorska - wersje reklamy. Zmienilo sie tyle ze zamiast sceny sidel jest bialy tekst na czarnym tle informujacy o wydarzeniach, jednak krzyk pozostal... Nie iwem co bardizej niebezpeiczne - jawne poakzanie tego, czy pzoostawienie owego zadania dzieciecej wyobrazni... Na koncu kapturek zali sie ze "Nie moze juz wystepowac" - uklon w strone KRRiT, ot co :)!
|
możecie wkleić tutaj bezpośredni link do reklamy? Ze strony heyah nie moge pobrać bo Pocket IE nie ma javy :(
Z góry dzięki i pozdro dla wszystkich z Grecji :] |
Tak sobie czytam ten temat a właśnie na TVN leciała ta reklamka ;)
|
pisalem. na alejaja.pl jest w dziale filmy. przynajmniej ja stamtad go pobralem :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11. |