Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   [KONKURS]Wakacyjny konkurs z Plextorem - II edycja (https://forum.cdrinfo.pl/f5/konkurs-wakacyjny-konkurs-plextorem-ii-edycja-55320/)

Mich@ł 02.11.2005 16:32

Cytat:

Napisany przez luminat
Test nosnikow dvd+r 8x plextor, mozesz zobaczyc w temacie dotyczacym benqa - zamiescilem test dwoch plyt. Wedlug mnie wcale nie sa one takie dobre, zeby placic za jedna plyte 12zl z vat. Stoja na tym samym poziomie (lub nizej) co TDK i Verbatim.

No to już mi ich żal nie jest :P

Ale wolę je sprzedać niż nagrać coś na nich ;)

luminat 02.11.2005 16:26

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
To ja dostałem bardzo szybko nośniki... Tylko, że podobno są one tak dobre, że aż żal mi nagrywać :)

Test nosnikow dvd+r 8x plextor, mozesz zobaczyc w temacie dotyczacym benqa - zamiescilem test dwoch plyt. Wedlug mnie wcale nie sa one takie dobre, zeby placic za jedna plyte 12zl z vat. Stoja na tym samym poziomie (lub nizej) co TDK i Verbatim.

Mich@ł 02.11.2005 15:06

To ja dostałem bardzo szybko nośniki... Tylko, że podobno są one tak dobre, że aż żal mi nagrywać :)

joujoujou 02.11.2005 14:33

A ja wreszcie dostałem te, które wygrałem w pierwszym konkursie.
Perypetie były, oj były. :D
Nie była to rzecz jasna wina plexa, tylko mojej żony. :D

icemac 02.11.2005 14:14

a ja do dzisiaj nie dostalem nosnikow :'(

a Bartez napisal mi ze ten co wygral to ja :tak!:

andrzejj9 21.09.2005 09:18

Myślę, że można już odkleić temat.

icemac 19.09.2005 15:01

a mi jeszcze nic nie przyslali :'(

moze to nie ja wygralem te nosniki ???

Loczek 16.09.2005 11:22

[QUOTE=andrzejj9]Naturalnie masz na myśli sytuację, w której robiłbym to jednocześnie? :)

Oczywiście :)

andrzejj9 16.09.2005 10:57

Cytat:

Napisany przez Loczek
Andrzej no jak masz zamiar np. na dvd-rw i cd-rw nagrywać płytki przy wykorzystaniu dwóch nagrywarek, a za pomocą dvd-roma zgrywać film na dysk; to może się okazać, że nagle twój komputer dostanie zadyszki :)

Naturalnie masz na myśli sytuację, w której robiłbym to jednocześnie? :)

Dobra, to dzisiaj zaryzykuję i podłącze to wszystko na raz. I tak planowałem kupno nowego zasilacza, więc nie będzie tragedii, jak ten nie da rady. Pod warunkiem, że nie pociągnie za sobą reszty sprzętu..

Piterniel 16.09.2005 00:36

Ja mam ten sam problem :D

Loczek 16.09.2005 00:34

Cytat:

Napisany przez luminat
Wlasnie dotarly dzisiaj do mnie plytki - 5 pack dvd+r plextor. Niestety, ale na ich test bedziecie musieli jeszcze troche poczekac, bo nie posiadam nagrywarki dvd+rw.

Żaden problem. Zagraj w następnym konkursie. Może będziesz mieć szczęście i wygrasz dvd-rw Plextora, ładny komplet do nagrywania :)

luminat 16.09.2005 00:21

Wlasnie dotarly dzisiaj do mnie plytki - 5 pack dvd+r plextor. Niestety, ale na ich test bedziecie musieli jeszcze troche poczekac, bo nie posiadam nagrywarki dvd+rw.

Loczek 15.09.2005 23:40

Andrzej no jak masz zamiar np. na dvd-rw i cd-rw nagrywać płytki przy wykorzystaniu dwóch nagrywarek, a za pomocą dvd-roma zgrywać film na dysk; to może się okazać, że nagle twój komputer dostanie zadyszki :)

andrzejj9 15.09.2005 18:36

Według mnie to baaardzo mało.. Co do firmy.. nie sprawdzałem, ale w komplecie z obudową to pewnie raczej gorsza niż lepsza..

Smartek 15.09.2005 18:31

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
I to był argument za ;)

Ale wydaje mi się, że przy uruchamianiu komputera napędy na moment się włączają i to mógłby być moment krytyczny..

Ale jak myślicie - płyta główna, procesor Athlon XP 2000+, 512 ramu, karta grafiki GeForce IV Ti4200, muzyka SB Live 5.1, jeden twardy dysk i te trzy napędy.. pociągnąłby to taki zasilacz?

zalezy jeszcze jaka firma? chociaz 300W to troche malo :(
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36.