![]() |
Skoro są to uroki STAR-FAKA :-P to niech się nie zdziwią jak, za którym takim razem, gdy komuś gra nie ruszy zaweźmie się i wytoczy proces sądowy o to, że nie umieścił na opakowaniu informacji, że dany tytuł jest zabezpieczony tym Gó***8230;m a tym samym nie kupiłby takiej gry. Jak to już miało miejsce z płytami audio.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Colin mcrae really 2005 paranoja
Zmieniłem ostatnio kartę graficzną i w dodatkach jest gra CMR2005 wersja DVD, zastanawia mnie jedno czy sobie powiesic na ścianie czy zrobic podstawek pod szklanke. Orginał a nie chodzi, z tymi zabezpieczniami to już przesadzili jak bym miał kupic takom gre w sklepie ( w zasadzie to zapłaciłem za niom) osobno i słono zapłacic to spazmow bym dostał. Mieli mi DVD w napedzie 25 minut i twierdzi ze nie zgadza sie klucz...jak to przeciez ORYGINAL.
|
ja kiedyś wyczytałem że Colin 5 właśnie nie chodzi na mx400
|
OKi, dzięki wszystkim za informacje, wszystkie przekaże i dam znać co i jak. Na razie dzięki !
Pzdr ! |
Cytat:
|
@pablooco co oznacza Ultima bo ja nigdy o czymś takim nie słyszałem :) to jakaś wersja piracka coś ala od holduma czy co :>
|
jeszcze jedna mała dygresja odnośnie wersji od ultimy, nic tu nie napisałeś o tym bo moze sobie juz z tym poradziłęś, jeśli nie to na wszelki wypadek napiszę. nie wiem czemu ale tak jest ale to fakt i piszą o tym na stronce producenta, mianowiecie, zby gra chodziła lux, zeby nie wywalałoo sie hasło o zabezpieczeniach itp, musisz miec zainstalowane nowe nero, najlepiej najnowsze jakie jest, wiem ze ja mialem jakies nero 6.6.0.6. i nie dalo sie odpalić, zainstalowałęm nowe i gra poszła bez problemu, napisałem to w rzie jakby ktoś miał z tym problem
pozdrówka. |
Cytat:
Cytat:
|
No to jak ma XP Home bez SP to znaczy że ma DirectX 7 poponuję zaktualizaować system do werjsi XP SP2 lub zainstalować DirectX 9c a dopiero potem instalować grę.
Dalej nie dowiedziałem się czy instaluje z pirata czy z orginała bo jak z orginała to można odrazu wykluczyć źle ściągnięty obraz płytki, źle nagrany, itd :) czyli zdażenia najbardziej prawdopodobne ;) |
A no fakt....Z tego co wiem, to ma XP Home, wersja DirectX taka jaka jest zawarta razem z systemem. Instaluje bodajże z Ultimy.....
|
Może byś cos więcej napisał, jaki system ma kolega, jaki DirectX ma zainstalowany, gre instaluje z orignała czy pirata ???
|
Colin 2005 - problem podczas instalacji :-(
Witam,
Kolega ma problem z Colinem 05,(nie ma netu) podczas instalacji kiedy już się wydaje że wszystko poszło w porządku - nagle instalka zostaje przerwana - dzieje się to bodajże jak instalator zabiera się za DirectX-a......za każdym razem w tym samym miejscu. Jaka może być tego przyczyna - Prosił by o poradę w tej sprawie. :smutny: Z góry dzięki :) Pzdr ! |
3D Analyzer
Cytat:
osobiście odpaliłem tym programem gry Silent Hill 3 oraz Silent Hill 4 na karcie GeForce 2 MX |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |