![]() |
Piosenki weselne
Witam wszystkich.
Znacie jakieś piosenki weselne? Przeboje, hity w sam raz na wesele? Coś przy czym można się dobrze bawić. Obojętnie co. Chce nagrać jakąś płytke, może kilka ale nie mam pojęcia co na nie wrzucić. Jakieś propozycje? |
Sixpence None The Richer - Kiss me (z filmu She's all that)
|
Thx przyda się. A jakieś polskie...??
DLA SPROSTOWANIA: Te piosenki mają być na poprawiny, nie na samo wesele. |
|
Na pewno coś z disco polo :)
Bayer Full Akcent Toples Flaszki na stół i jedziemy :) ================================================== ====== Chciałem jeszcze napisać, (takie małe zboczenie z tematu) że najlepsze na weselu są oczepiny, można jakiejś pannie zakładać podwiązkę z nogi... ząbkami :) Nie polecam dla zajętych... możliwe małe, bądź większe turbulencje związane z drugą połową :) |
Bania u Cygana :)
|
Cytat:
|
Witam !
Zależy w jakiej atmosferze i stylu było wesele, no i poprawiny - np. jak byłem u znajomych go grał zespół, głównie ludowe (np. z gali piosenki biesiadnej), trochę disco polo, trochę przebojów światowych (np. Boney M) - i była niezła zabawa ! Ale np. na ślubie kuzyna (psycholog !) - też grał zespół - ale był ustalony od A do Z repertuar i chyba żadnego disco nie było (może poza paroma szlagierami - dokładnie nie wiem bo nie byłem). Ja bym polecił na taką imprezę właśnie coś ze światowch szlagierów disco (np. Boney M itd.), no i z gali piosenki biesiadnej - chyba że publika słucha czegośc " z wyższej półki" ;) Pozdrawiam ro29 |
Biesiada na WESELU piekna jest ;D
"Czerwone i Bure i Bure, Poc ze mna na gore na gore. Dam ci klucz od bramy tam sie ..... ;)" Wpisz na jakims p2p "Biesiadne" "Biesiada" "Weselne" a napewno troche tego znajdzie ! |
No jak wesele to koniecznie Boys - "Szalona" :fiu:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |