![]() |
ipb
invision Power Board 1.3.1 Full
1. Czy uzywanie IPB 1.3.1 FULL JEST LEGALNE ? 2. Skad sciagnac ACP PL i Megapack ? 3. Uzywalem google Szukalem wszedzie uwierzcie mi i nie moge znalesc ACP PL dzialajacego ani megapack podajcie tylko sprawdzone link |
ipb jest darmowy do wersji 2.0.0 trial, nie ma (z tego co wiem) pl acp do niego
|
Właśnie widać jak szukałeś ...
http://www.ibplanet.pl/ tu znajdziesz ACP PL i spolszczenie forum Polecam IPB 2.0.0 trial oprucza napisu trial jest to pełnowartościowa wersja bez żadnych ograniczeń, a jak chcesz wersje 2.0.4 to seriala wcale trudno znaleź nie jest ;) EDIT @zuk4u jak nie ma ACP PL do 2.0.0 jak jest :) pozatym ACP PL pasuje też do najnowszej wersji ;) |
Prosilem ? podajcie tylko sprawdzone link
podajcie tylko sprawdzone link podajcie tylko sprawdzone link Prosilem posta nabic kazdy umie ten support nie dziala od dawna a co do wersji chcem miec legalna bo chcem swoje forum otwoerzyc i wezme zsobie najnowsza nie legalna a potem sie IPB czepi mnie i co powiem ? |
Ten support miałem w ulubionych swego czasu prowadziłem forumw IPB 2.0.4 i spolszczenie ACP miałem właśnie z tamtond ;)
Proponuje poszukac spolszczenia na emule Cytat:
Pozatym php bb i tak najlepsze proste dużo skinów ;) |
nie uzywam takiego czegos bo jestem w sieci z zablokowanym p2p, jezli mozesz poszukaj megapack i acp PL do 1.3.1 i zrob upload
|
nie za duzo wymagasz? :P
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |