![]() |
Jaka Plyte polecacie do nagrania ponad 700 MB?
mam plik filmowy o rozmiarze 715 MB
nie miesci sie na plytke 700MB i chcialem zapytac czy lepiej go jakos obrobic (czym i jak) i czy to sens zebym nie stracil na jakosci czy lepiej nagrac na plytce 800 MB tylko czy potem nie bedzie problemu z odczytem takich plytek no chyba ze sa jakies plytki 730MB lub 750 MB co sadzicie?? |
Jakiego programu używasz? Sprawdź ile dokładnie ma taki film, bo ja sciagam filmy,które maja 718mb i przy wrzuceniu go na płytę okazuje się że ma np.701mb.A eśli ci sie napewno nie zmieści to spróbuj na Platinum 800mb choć nie wszystkie napędy chca te płyty czytać:(((
|
Ostatnio sprawdzalem zielona esperanze (700) nero cd-speedem i wyszlo ze miesci 724 MB, wiec powinno styknac...
grzeniu |
na platinumke 700kę wcisnąłem 724
na prisme 700kęwejdzie nie więcej niż 716 (w/g mnie) samsung cdr-80 high density 700ka weszło 731 (obie części harry pottera w mpg) więcej nie pamiętam... prisma 870ka kosztuje 2.2 w pudełku... pozdro 6 |
kupilem jednak 800MB platinumy
plik mial 731MB nie mniej wiec na 700 raczej nie wejdzie a swoja droga to ciekawe co piszecie ze na 700MB miescicie tak duzo przy oveburningu powinno wejsc troche wiecej ale powiedzmy 2-4MB no ale 20-30MB to duzo |
715MB to mial jeden pliczek a drugi mial wlasnie 731
natomiast do teraz sciagnalem kolejny o rozmiarze 794MB wiec na pewno juz potrzebna 800MB dzieki |
LIFETEC 700MB
muzyke nagrywam do 84min a inne sprawy do 735MB Sprawdzone przez wielu uzytkownikow. |
Panowie, to czy na płytkę wejdzie więcej (czy mniej) nie zależy wyłącznie od płytki, chociaż w dużym stopniu też. To palnik może robić dłuższe pity (wtedy wejdze mniej), dlatego polecam kup sobie jakąś 700 i zrób test pojemności (np feurio). Na Twojej nagrywarce może taka płytka mieć 720mb, a na mojej 715. Taka jest prawda. Zgadzacie się panowie ?
Pozdrawiam |
ja na tdk 700MB wciskam 735MB i jest ok
kupilem 800Mb Platinium i widzi jako 700MB :[[[[[[[[[[[[[[ |
polecam plyty najlepiej okragle bo kwadratowe moga kantami zachaczac o brzeg cdrw :)))
a 700 mb no coz vinylowe sa dobre trwale itp moja babcia mowi ze wytrzymuja ponad 20 lat o ile sie o nie dba :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |