![]() |
Cytat:
|
sorki nie zauważyłem
chy jednak w tym winie są stery do twojej spawarki Options - Preferences - Recorder - Change... - gri_mmc.dll - NEC DVD RW ND-35xx |
Cytat:
NEC ND-3520A |
a jaką masz nagrywarkę
|
Umnie wogule nagrywarki nie wykrywa ||
|
mam benqa 1640
coś ten win on cd pokazuje mi jakieś dziwne prędkości nagrywania, jak wy macie czy nowy unidriver jest potrzebny? |
Cytat:
Co do seriala to doszedł z duzym opuźnieniem ale jednak 8 ) |
firma roxio wykupila cequadrat lata temu i wersja winoncd6 jest ostatnia programu pod ta nazwa. Wlaczyli AFAIK rozwiazania do swego tostera- Easy Creator, ktory ma interfejs w obecnej wersji 7 dosc podobny to tego z WinOnCd.
WinOnCd to solidna porcja klasyki, IMHO pali lepiej to jest z mniejsza iloscia bledow niz Nero. Ale to jest moja _subiektywna_ opinia. W dodatku jest...darmowy... Update bazy obslugiwanych nagrywarek http://softwareupdates.roxio.com/gm/products/en/woc/unidrv/unidrv-1-22-1.exe |
kiedyś jak paliłem cd to wypalałem na winoncd ale jakoś przeszedłem na nero
zobacze może znowu mi sie spodoba a czy wononcd jest dalej rozwijane bo na roxio.com jakoś nic na jego temat nie moge znaleźć |
chyba jednak to samo rozsyłają "wszystko" sie zgadza, bo wątpie aby zmienili te ostatnie znaki :/
|
ja też mam identyczny :-)
|
Lx-VB52x-JKWVx-T1V6S .. ja mam taki serial .. :| :>
|
na poczta.fm od razu przyszło nawet nie 10s.
ps. jak u Was kończą sie seriale w celu porównania xx xxxx xxxx T1V6S |
mi odrazu przysłali po 30 sek... wiec nie wiem a mam mila na o2.pl
|
Chyba to jednak prawda że na polskie domeny nie wysyłają seriala :( puki co dalej nie dostałem seriala na o2.pl :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:52. |