![]() |
Ja nagrywam CD-TEXT Nero 5.5.2.3 na TEACU W58E i bez problemów (czyta mi go i stacjonarna wieża i taki jeden sprytny player CD na PC-ta (odtwarzany czytniku TEAC x40)).
Pozdro.6 |
Feurio nagrywa ok., ale sprawdziłem tylko programowym odtwarzaczem na moim dvd-romie pioniera
|
Dokladnie! U mnie Nero tez nie moze sobie poradzic z CDTextem. Natomiast CDRWIN nagrywa go wysmienicie.
|
Slyszalem kiedys ze nero czasem nie radzi sobie z CD-TEXTem. Moim zdaniem powinienes sprobowac innego progsa (WinOnCD, Feurio, CDRWIN) a jezeli i to nie wypali...MUSI WYPALIC }>}>}>
|
no i lipa..
po raz kolejny - tym razem wedlug zalecen tej strony - nic nie wyszlo.. nagrywarka obsluguje cd-text, plytka tdk, 16 speed, nero i fiasko... nie mam zielonego pojecia w czym lezy blad... wszystko powiino dzialac.. aha to nie wina odtwarzacza, bo odczytuje mi tytuly nowych oryginalnych plyt jakies pomysly, w czym lezy problem? |
CD-TEXT nagrac mozesz na kazdej plycie CDR i RW na ktora nagrywasz sciezki AudioCD. Wiecej informacji znajdziesz pod adresem:
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/cdtext.php3 Cytat:
|
plyta i cd-text
no wlasnie... czy cd-text dziala jedynie na plytach do tego przystosowanych, czy na kazdego rodzaju plycie ?
z góry dzieki ps. to raczej do autorow tej strony - gratuluje wyjatkowej strony ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15. |