![]() |
Problem z nagrywaniem - Teac 24/10/40 + WinXP
Sprawa ma sie tak:
Nero nie wykrywa mi nagrywarki (wyskakuje cos o tym, zeby admin sysytemu dal uprawnienia), a CD Win On 5 pl wywala sie z bledem ze nie znaleziono iso32.dll ... co mam z tym zrobic? Prosze o jak najszybsza odpowiedz... ! Z gory dzieki! aaa... CDRWin dziala, ale nie spelnia moich wymagan :-) |
Według mnie wina jest po stronie Windowsa XP. Ja posiadam LG 16/10/40 i podczas uruchamiania któregokolwiek programu do nagrywania komp sie zawiesza, a jak którys się już uruchomi to również nie widzi nagrywarki.
|
No wlasnie... ale coz ja biedny mam z tym poradzic??? :(
|
Sprawa jest bardzo prosta musisz sie zalogowac do xp jako administrator gdyz tylko on ma uprawnienia aby nagrywac w nero.
|
Sprawa polegala na zgraniu jakiegos tam pliku *.dll (szczegoly w tipsach! :))... a jako Admin zawsze sie loguje! :)
|
Hehe.
No wiec po pierwsze: Tipsy sa do 2000 , a nie do xp( co wcale nie oznacza, ze sie nie sprawdza w xp) Po drugie: Zobacz co napisales: Cytat:
Taki komunikat wyskakuje gdy nie jestes zalogowany jako administrator a chcesz nagrywac. Po czwarte: Sprobuj wtedy wgrac tego dll, moze pomoze Po piate ... |
No tak... ale skoro teraz juz nie wyskakuje ten blad i WinXP normalnie wykrywa nagrywarke... all jest ok! :)
Nawet jak sie jako admin logowalem to nie moglem nagrywac... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |