![]() |
Cytat:
EOT :gerda: Pozdrawiam, Mac |
Dokładnie ma nas chyba za frajerów to kolejny minus na Jego konto :)
Link 'Zapisz sie' jest spreparowany. Wiec proponuje jego modyfikacje. @polbo regulamin: Kod:
Zarejestrowałeś się tutaj tylko dla tej reklamy to następny minus... czekaj no ile to już tych 'kresek' masz ?! chmm jeszcze jedna krecha a sobie ulże odpowiednia reputka || Cytat:
PS Jak ktoś chce się zapisać to tutaj jest normalny link: http://www.zarobek.gptr.pl |
Haha, zarejestruje sie, ale usune z linku końcówke bo po co mam dać zarobić? Masz nas za frajerów LOL ;p
|
Nie wiem czy wiesz co to Off Topic - dobrze tlumaczy to opis forum 'Forum poświęcone wszelkim innym tematom', wiec nie ma przeciwskazan - tak mi sie wydaje, staram sie nikogo do niczego nie zmuszac. Chcialem tylko prosic, sam mam z tego niewiele, ale to zawsze cos...
|
eee... do smietnika ?!
albo po co zaśmiecać śmietnik, może odrazu 'del' ;) tego typu posty nas (raczej wszystkich) nie interesują :) Wg. mnie dobrej reklamy to nie zrobiłeś, nawet siebie źle zareklamowałeś (1 poście takie coś ?!) idz na forum onetu albo wp... |
Wielka prosba do Was...pomozcie!
Witam!
Mam do Was wielka prosbe... Pomozcie wygrac konkurs na najlepszego polecajacego w firmie www.zarobek.gptr.pl! NIE wymagam aktywnosci - wystarczy tylko zapis z linku podanego ponizej (zapisy sa wazne tylko z tego linku) NIC na tym nie tracicie, a zawsze mozna zarobic kilka groszy :) Link do zapisu: Zapisz sie Powiem krotko o programie: WYPLATA juz 1zl!! Bezpłatne członkostwo Zarabiasz czytając maile od 0.2gr. do 3gr. lub od 1 pkt. Zarabiasz dzięki poleconym. Za jednego poleconego 1gr. Zarabiasz klikając w linki i bannery od 0.2gr. do 3gr. lub od 1 do 10pkt. Zarabiasz zapisując się do innych Programów od 10 do 60gr. Mini PTPZa 1000 wejść 10gr. lub 10 tys. pkt. (placa za promowanie strony-wymagane jest tylko wyswetlenie!): (Stawka jest tak niska ponieważ narazie nie ma reklamodawców niedlugo bedzie wyzsza) Losowe wypłaty 5 poziomów poleconych: Poziom 1 - 35% Poziom 2 - 25% Poziom 3 - 15% Poziom 4 - 5% Poziom 5 - 1% Wypłata: E-gold Polski bank Przekaz pocztowy (15zł) Bardzo prosze o zapis ...tylko tyle - nie musicie byc aktywni, choc bardzo latwo uzbierac na wyplate! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:57. |