![]() |
Verbatim CD-R vinyl gold
Na aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60759357 spotkałem się z płytami Verbatim Gold Vinyl ? Czy ktoświe co to za nośnik ? Mitshubishi czy TY ?
Rayden |
Z tego co pamietam sa made in Taiwan, wiec wyglada na MCC.
|
Można by parę do Audio zakupić, wygląd bajerancki a jak nosnik MCC to i reszta OK.
Cienko coś na rynku CDR we Wrocku - Pasteli CDR dawno nie widziałem (od TY). Ciagle tylko Crystale. Rayden |
Ilość załączników: 1
ogolnie nosnik kiepski mam jeszczepozostalosci po 50 wyglad fakt oki bajer
|
byly rozne wersje. ja kiedys widzialem je jeszcze na metal azo, ale nie takie zlote..
|
Z tego co ja wiem to one od razu byly na super azo.
|
miałem te płyty przed rokiem, były od MCC. Na 50 sztuk żadna się nie posypała przy nagrywaniu, w przeciwieśtwie do Verbatimów Crystal AZO. Płyty te kupiłem na Balickiej w Krakowie w cenie wtedy ok 50 zł. Te co mi zostały nagrane czytają się OK
|
W tym sklepie są jeszcze Pastele i TDK Metallic . Myslicie,ze Pastele CDR dalej sa od TY ? A na czym teraz są Metallici (to chyba jakieś resztki bo nigdzie ich teraz nie widać tylko te TDK blue) ?
Jabba |
Ja bym wzial Metalici (zreszta dziwie sie ze jeszcze zostaly, bo z tego co ja sie dowiadywalem to zniknely juz z magazynu). Robilo to CMC i Ritek. Te Ritekowe byly swietne i to chyba te.
BTW. A ten cake 25 winyla to repack. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |