Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Przegrywanie DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f11/przegrywanie-dvd-55601/)

Artureq 18.08.2005 10:40

Przegrywanie DVD

Chcialbym przegracd plyte DVD ale ona ma zabezpieczenia.
i czy ktos muglby podac jakis program zeby dalo sie przegrac??

ed hunter 18.08.2005 10:44

DVD Shrink.

damowy do znalezienia w googlarce ;)

jak nie da rady to pomyślimy :)

alien666 21.08.2005 01:28

Cytat:

Napisany przez ed hunter
DVD Shrink.

damowy do znalezienia w googlarce ;)

jak nie da rady to pomyślimy :)

...jak nie da rady to go decrypterem i...dvd shrink da radę :) albo nawet nero recode- jest szybszy od shrinka a le niestety nie radzi sobie z oryginałami

ed hunter 21.08.2005 06:59

jak już licytacja to jeśli DVDDecrypter się wywali to pozostaje DVDFab Decrypter.

zawsze można AnyDVD użyć, ale nie jest za free.

Artureq 02.09.2005 15:52

no cuz jak dzisiaj prubowalem zgrac gre(dvd) shrinkiem niedalo rady i DVDDecrypterem tez nie czyli takie dobre to to niejest;/ ale za to Nero zadzialało;]

Bueno 09.09.2005 00:00

Trza bylo napisac jaki format danych , DVD Shrink i DVD Decrypter uzywa sie do wstepnej obrobki :) filmow , nie gier itp.

pretorian111 09.09.2005 17:49

Witam...

Jestem to nowy i co tu ukrywac, jestem totalnym laikiem jesli o te sprawy wiec prosze o wyrozumialosc...

Zrzucilem sobie film DVdDecryptorem na dysk twardy, zajmuje o on 8,3GB wiec potrzebna jest plytka DL, a jak wiadomo to koszt okolo 20zl...

Interesowal by mnie jakis program, ktorym mozna by obciac juz zrzucony pzrzez ze mnie film na dysk twardy tj. dodatkowe sciezki dzwiekowe, dodatkowe sceny i inne bonusy zawarte na plycie... Tak zeby upchnac to na plytce 4.7GB... Albo program ktory zrzuca i od razu mozna nim powycinac niepotrzebne materialy... Czy ktos moze mi w tym pomoc ?

Sage! 10.09.2005 01:10

Cytat:

Napisany przez pretorian111
Witam...

Jestem to nowy i co tu ukrywac, jestem totalnym laikiem jesli o te sprawy wiec prosze o wyrozumialosc...

Zrzucilem sobie film DVdDecryptorem na dysk twardy, zajmuje o on 8,3GB wiec potrzebna jest plytka DL, a jak wiadomo to koszt okolo 20zl...

Interesowal by mnie jakis program, ktorym mozna by obciac juz zrzucony pzrzez ze mnie film na dysk twardy tj. dodatkowe sciezki dzwiekowe, dodatkowe sceny i inne bonusy zawarte na plycie... Tak zeby upchnac to na plytce 4.7GB... Albo program ktory zrzuca i od razu mozna nim powycinac niepotrzebne materialy... Czy ktos moze mi w tym pomoc ?

Użyj właśnie do tego celu wspomnianego DVD Shrinka.

pretorian111 10.09.2005 23:29

Dzieki za info :) Zaczalem juz uzywac DvDFAb Platinum ale tam brakowalo mi kompresji, ktora ma DvDShrink... A czasem film ma troche wiecej niz 4,7Gb wiec ta delikatna kompresja nie jest widoczna golym okiem, a funkcja jakze przydatna :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44.