![]() |
Przegrywanie DVD
Chcialbym przegracd plyte DVD ale ona ma zabezpieczenia.
i czy ktos muglby podac jakis program zeby dalo sie przegrac?? |
DVD Shrink.
damowy do znalezienia w googlarce ;) jak nie da rady to pomyślimy :) |
Cytat:
|
jak już licytacja to jeśli DVDDecrypter się wywali to pozostaje DVDFab Decrypter.
zawsze można AnyDVD użyć, ale nie jest za free. |
no cuz jak dzisiaj prubowalem zgrac gre(dvd) shrinkiem niedalo rady i DVDDecrypterem tez nie czyli takie dobre to to niejest;/ ale za to Nero zadzialało;]
|
Trza bylo napisac jaki format danych , DVD Shrink i DVD Decrypter uzywa sie do wstepnej obrobki :) filmow , nie gier itp.
|
Witam...
Jestem to nowy i co tu ukrywac, jestem totalnym laikiem jesli o te sprawy wiec prosze o wyrozumialosc... Zrzucilem sobie film DVdDecryptorem na dysk twardy, zajmuje o on 8,3GB wiec potrzebna jest plytka DL, a jak wiadomo to koszt okolo 20zl... Interesowal by mnie jakis program, ktorym mozna by obciac juz zrzucony pzrzez ze mnie film na dysk twardy tj. dodatkowe sciezki dzwiekowe, dodatkowe sceny i inne bonusy zawarte na plycie... Tak zeby upchnac to na plytce 4.7GB... Albo program ktory zrzuca i od razu mozna nim powycinac niepotrzebne materialy... Czy ktos moze mi w tym pomoc ? |
Cytat:
|
Dzieki za info :) Zaczalem juz uzywac DvDFAb Platinum ale tam brakowalo mi kompresji, ktora ma DvDShrink... A czasem film ma troche wiecej niz 4,7Gb wiec ta delikatna kompresja nie jest widoczna golym okiem, a funkcja jakze przydatna :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:44. |