![]() |
Cytat:
Dlatego jeśli to była jego przyczyna to całkiem możliwe że nie została usunięta. Przychylam się do tego co napisał @blejs - spróbuj Prime sprawdzić stabilność platformy ( oczywiście nie podkręconej - na takim zsilaczu OC to pewna śmierć), jeżeli będzie ok to ja stawiam na konflikt softwarowy (programy lub sterowniki) :piwo: |
hm.. sprawdz sobie prime95 stabilnosc systemu jezeli po kilku godzinach bedzie bez restartu, bledow itd. to
A) program b) sterowniki, c)windows jezeli padnie to sprawdz [ w miare mozliwosci poszukaj sobie programow lub sprzent na test]: a)Pamiec [np: memtest86] b)procek c)plyta glowna sprawdz wentyalacje, temperature procka i innych rzeczy. Jezeli OC procek, ram,[grafika to juz chyba bez znaczenia w tym momencie?] to odkrec na domyslne ustawienia. Troche zaspany jestem wiec teraz wiecej nie wymysle. pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja też napisałem kiedys na forum elektrody i oc ze zmieniłem zasilacz...bo tamten mi sie spalił i wiesz co napisali ? :) No własnie - co za zasilacz i jaki model
|
Cytat:
|
wiecej szczegułów, jaki masz sprzęt (dysk i pamięć)
|
restart
witam
podczas robienia obrazu DVD decrypterem po jakimś czasie następuje restart,zmieniłem zasilacz na 350,lite-on 1693,pomóżcie bo nie wiem już co robić (( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |