![]() |
VERBATIM DVD LIGHT SCRIBE a nagrywarka HP640i Pomocy?????
Jak w temacie czy nagrywarka HP640i obługuje te nosniki to znczy czy dasię wypalic grafike w najwyzszej jakości bo jak do tej pory to mi wypla ale,coś mi sie zdaje ze w sredniej jkości.Na nosnikach zwykłych Cd-R IMATIONA grafika wypala się praktycznie idealnie.Jak wypaliłem pod Nero to w pewnym momencie nero mi wywaliło że te nosniki nie są obsługiwane należ wgrać nowszą wersję LIghtScribre co uczyniłem i dalej nic.Tak samo dzieje sie pod Cd Laberem.Dodam że firmware nagrywarki też wgrłem nowe bo bez niego wogóle nagrywaraka widziała co 5 płytę??.
|
Ilość załączników: 1
moze to wadliwa seria tych nosnikow ?
ale w sumie ja tylko na nich pale-obrazki CD i DVD i nie bylo zadnego problemu ani razu - palnik benq 1625. |
Ja psliłem tylko verbatimy i w opcji best było ok, ale dobrze jest puscic "lightscribowanie" drugi raz wtedy bedzie jeszcze wyrazniej
tak btw. gdzie mozna dostac nosniki imation lightscribe - komputronik np. nie ma |
Cytat:
8 ) |
Cytat:
o to swietnie, dobrze ze mam karte to sie przejade dzis albo jutro |
W selgrosie mają tylko verby ls cdr52x a pytalem kłamczuchu o dvd imation :P
|
Cytat:
|
Cytat:
a widzisz, tam nie byłem, no nic jutro musze troche pojezdzic to oblookam raz jeszcze |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
U mnie to wygląda tak i nie wiem czy to ma byc tak czy poprostu czeba plaić po 3 razy płytkę.??????? |
Wtam wszystkich !
A co do płytek Verbatim dvd+r, to moje benq DW 1625, wcale nie chce palić na nich etykiet :-( Ma ktoś jakiekieś propozycje co z tym fantem zrobić ? Bios zaktualizowany. |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=204 |
Niestety nie pomaga, a wręcz przeciwnie. Po tej operacji nie działa mi QSuite :-(
Ech zachciało mi się etykietek |
Cytat:
Jeśli nero, to spróbuj Sure Thing CD/DVD Labeler. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |