![]() |
lite-on812s bios usoj wypalam na platinu dvd+r x8 nigdy nie miałem znimi problemu a pale na nich koło pół roku. co do nero i aspi mam uaktualnione.Moze jest jakiś błąd w instalce? Za każdym razem w trybie zgodności ustawia sie automatycznie na windowsa 95 itrzeba zmieniać ręcznie.
|
Cytat:
moze zrob tak: - napisz jaka masz nagrywarke i jaki bios - napisz na jakich plytach chcesz nagrac - uaktualnij wszystkie programy i sterowniki [aspii,nero] wtedy napewno bedzie latwiej komus pomoc tobie w rozwiązaniu problemu :) ps. a co do service packa to mam sp2 i niemam najmniejszych problemow z nero |
po odinstalowaniu service packa nero nadal nie przepala płyt dvd (pokazuje błąd kompresji mocy - inne programy nic takiego nie pokazują) nie pomogło nawet odinstalowanie nero i zainstalowanie poprzednio zainstalowanej wersji.CZym można to naprawić żeby nero poprawnie działało
|
sory wyjasniło sie po wklepaniu service pack 2 nero zgłupiał.nie widział niczego ani jakie sa aspi, pokazywał windows 95 zamiast xp.Czy ktoś miał taki problem i jak można wybrnąć z tego, poza odinstalowaniem service packa.
|
Cytat:
Ale to jeszcze nie wszystko :nie: Nowa wersja podobno ma obsługiwać i płyty tektoniczne :O || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
jaka nagrywarka,jakiej marki plyty ???
|
pojawia sie błąd kalibracji mocy próbowałem wgrać nowego biosa i nic.CZy pozostało już tylko zmienić nagrywarkę
|
problem z wypaleniem płyty dvd
mam mały problem nie moge nagrać płyty dvd do nagrywania uzywam nero6.6.0.16. program zrzuca obraz na dysk ale nie chce go już nagrać na płyte (kopiowanie z płyty na płyte) przed formatem nie miałem tego problemu.Płyty cd kopiuje bez problemu. Zgóry dzięki za pomoc :wow: ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:43. |