![]() |
Cytat:
ale kiedyś gdy jeszcze miałem litka paliłem x4 i było OK tylko był warunek -dobry nośnik |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Czyli jak nagram 4x gre na ps2 na sony lub tdk to ruszy?
|
Cytat:
Nagrywaj x4 na dobrych nośnikach Bo nie jesteś pierwszym, który o to pyta i który sobie wmawia, że trzeba x2 Więcej podobnych przypadków na forum :czytaj: |
Cytat:
|
Ja chce prostą odpowiedz jak mam to zrobić?
|
Cytat:
Był młody, który życie wstrzemięźliwie pędził; Był stary, który nigdy nie łajał, nie zrzędził, Był bogacz, który zbiorów potrzebnym udzielał; Był autor, co się z cudzej sławy rozweselał; Był celnik, który nie kradł; szewc, który nie pijał; Żołnierz, co się nie chwalił; łotr co nie rozbijał; Był minister rzetelny, o sobie nie myślał; Był na koniec poeta, co nigdy nie zmyślał. - A cóż to jest za bajka! Wszystko to być może! - Prawda, jednakże ja to między bajki włożę. Należy zwrócić uwagę na dwa ostatnie wersy :czytaj: Bo tyczą się one powyższej wypowiedzi :taktak: :czar: |
No właśnie ja chce nagrać gierke na ps a trzeba 2x
|
a po kiego diabła 2x (nie pisać o konsolach bo to bzdura)
na tej nagrywarce dobre płytki wypalą się lepiej 4x niż 2x a bios najnowszy ZAWSZE |
Nie moge nagrać LiteOn SOHW-1673S
Witam. Mam następujący problem z nagrywarką LiteOn SOHW-1673S płyt tdk ani sony z prędkością 2x bo moja najmniejsza prędkość wynosi 4x uaktualniłem bios do http://www.cdrinfo.pl/software/bios.php?id=5181165639 tej wersji z wersji tej co była nagrana domyślnie czyli pierwszy az wgrywałem bios. A mi ta prędkość 2x jest potrzebna niewiem czy trzeba uaktualnić do tej najnowszej wersji?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |