![]() |
Alcohol
Ilość załączników: 1
Kolega ma pewien problem wiec poprosil mnie abym mu pomogl. Niestety ja nie potrafie. Rozpakowal sobie rip dungeon siege (srasznie dlugo). Potem chcial wlaczyc alcohol 120%. Pokazl mu ze jest nie zarejestrowany a jest. Wiec chcial odinstalowac i ponownie zainstalowac. Ale gdy chcial uninstall z panel sterowania -> dodaj/usun.. to mu sie pokazal blad (obrazek). Moze ktos z Was spotkal sie z takim problemem i nie wie jak to naprwic. Usuna go z dysku (delete) w trybie awaryjnym. :help:
Konfig kompa: Athlon 64: 3000+ RAM: 512 MB Graf: GF 6600 P.S. Nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tutaj. |
Start > uruchom > services.msc > Instalator windows > ustaw ręczny lub automatyczny, wciśnij uruchim, żebyś nie musiał restartować systemu > zastosuj/ok
Powinno grać :P PS wg mnie to temat powinien być w poddziale software :D |
Ilość załączników: 1
Tak zrobil i pokazal mu sie taki blad. :help:
|
@Ice niech tak zrobi w trybie awaryjnym.
|
Ok. Wpisal w awaryjnym i to mu sie pokazalo:
Blad:1084 tej uslugi nie mozna uruchomic w trybie awaryjnym |
Czyli pod awaryjnym jej nie odpali. Normalnie jak chciał włączyć to miał uprawnienia administratora?
|
ehh to ja jestem tym nubnym kolega ><
dobra, andy nie zczailem tego co napisales. |
Chodzi o to czy masz uprawnienia administratora na swoim koncie czy jest ono z ograniczeniami?
|
humm to moj osobisty komp o_O
|
andy moge do ciebie na gg?
|
Wejdź w panel sterowania ----- konta użytkowników. I czy przy swoim koncie na które się logujesz masz "Administrator komputera" czy "Konto z ograniczeniami"?
|
andy ja sie wogole nie loguje jest tylko 1 konto xxx - administrator komputera.
|
dobra czyli tak jestem administratorem kompa jednak nie mam dostepu do tego co mi napisaliscie moze mi ktos z tym pomoc?
@teesro, nie pisz posta pod postem (ppp) jest coś takiego jak jego edycja (dostępna przez 2h) //@Mac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46. |