![]() |
Cytat:
|
SW IDE (NVIDIA IDE Driver) powoduje resety jeśli w K-Probe używasz sterownika ASPI, po przestawieniu na SPTI jest wszystko OK, co nie zmienia faktu że SW IDE może jest wydajne ale strasznie się gryzie z wieloma programami
|
własnie rozwiązłem problem z resetowaniem kompa przez K-Probe, sprawcą okazały sie stery Nvidii do IDE, odinstalowalem je i wrocilem do Windowsowskich i działa teraz jak trzeba...nvidia sie znow nie popisała..
|
Ja uzywam. Najpierw sam ssam, pozniej sobie modyfikuje w Omnipatcher - glownie takie bajerki zeby dioda przy zapisywaniu szybciej migala, czy szybsze czytanie DVDR(W). Czasami tez zmieniam strategie zapisu dla poszczegolnych plyt lub zwiekszam (ew. zmniejszam) predkosc zapisu, ale to rzadko.
Ogolnie - te co sciagniesz ze strony C0deGuys praktycznie nie roznia sie od tych, ktore dostarcza Lite-ON :) |
Cytat:
uzywa ktos z was tych biosów modowanych do lite onów? |
hmm czyżby dalej były kłopoty ze sterownikami IDE ? nawet na nforce4, cos chłopaki z nvidii sie nie starają ;)
|
Cytat:
|
jaką masz płytę główną? może na nforce2 ?
jak tak to wgraj k-probe w wersii 2.2.2 i będzie okiej ;) |
naprawde inkt nie wie co sie dzieje z tym k-probem ?:(
|
Cytat:
juz czyta...to była chyba wina plyty, nagralem nastepna i jest git |
to ja już nic nie rozumiem przecież producent podaje że nowy bios obsługuje większą ilość nośników niż starszy a dla kynia nie czyta esperanzy to dziwne
|
proszę odpowiedzcie mi czy u was też wchodzi na płytę 4,7 4,5GB danych??
|
Cytat:
gdzies zniknęły... czy ktos wie co to jest.. ? |
kurde ale dla mnie to troche dziwne że wchodzi 4,5gb co prawda 200 MB mnie nie zbawi ale czy u wszystkich jest to samo??
|
aha ok to ja już wiem to jest to samo co dostaniesz na stronie www.liteon.ab.pl
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |