![]() |
Cytat:
Wietrzę reklamę :fiu: Cytat:
|
Cytat:
Bierz Bluetake'a - sam mam takiego od dluzszego czasu i smiga bez problemow (aktualnie pod Linuksem :D).. tyle, ze ten sklep Twoj cos drogawy :/ http://allegro.pl/item99720949_bluet...maly_100m.html tu masz ten sam o wiele taniej :> pozdro ;) |
Bluetooth ma szybszy transfer danych od Irdy.
Urz***261;dzenia ***322;***261;cz***261;ce si***281; ze sob***261; przez Bluetooth'a mog***261; by***263; oddalone od siebie nawet na kilka metr***243;w. Irda nie ma takiego zasi***281;gu. To s***261; najwa***380;niejsze r***243;***380;nice ;) Zale***380;y do czego b***281;dziesz chcia***322; u***380;ywa***263; Bluetooth'a/Irdy.. Wtedy Twoje potrzeby mog***261; si***281; troch***281; zmieni***263; ;) |
Wlasnie zastanawiam sie nad wyborem bluetooth lub irdy, ale nie wiem co wybrać, proszę o pomoc... doradźcie mi proszę : http://e-tim.pl/sklep/index.php?cPath=95_40
|
Cytat:
|
Hmmm mi juz wszystko chodzi ok :P. Tylko przez to oprogramowanie do BT panel sterowania mi sie nie chce właczac <lol> Pisze can not load btrez.dll
Stery do BT mam Bluesoleil. Wiec jakby ktos miał te same to mam prosbe niech wpisze w wyszukiwarce btrez.dll i zobaczy gdzie te pliki sa umieszczone i jakie maja wielkosci. Albo jak ktos ma inny pomysł jak rozwiazac problem nie otwieracjacego sie panelu sterowania to też mile widziane |
Ja mam BT i uzywam go z SX1 oraz czasami z S65. Swietna sprawa. Z poziomu SXa moge z pc robic prawie wszystko :)
Jak najbardziej polecam BT. |
No wlasnie mi floats nie dział moze jakis trefny zassałem? ale mi nie działa kurna:/
|
Cytat:
jasne ze tak, a co nie dziala ci ??? a do kolegi Raul___ "EDIT" dziala do dwoch godzin :tak!: i SE ma zasieg do 10m |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
zalacznik
|
W załaczniku przedstawiam jpg danych technicznych adaptera firmy "NO NAME", gdzie pisze 0-100m, a wyszedłem na przedpokoj i koniec:D. Mozliwe ze jest to spowodowane przez telefon SE ?
|
po pierwsze - uzywaj opcji edytuj (o ile ja masz, bo teraz jakies cyrki z tym sa :))
co do softu - pogoogluj troche, na pewno cos znajdziesz, bo widzialem nie jeden fan club (sam szukalem, bo jeszcze niedawno mialem tego eryka). co do kamerki - nie ma nagrywania video, ale moze robic co kilka zdjec sek. (chyba tak to dziala w t630). pozdro ;) |
Mozna prosić o jakis link albo nazwy softu do t630 i jak sciagnac simlocka(mam ERE :| ). Troche softu do wykorzystania BT potrzeba
|
Cytat:
Jak niby tozrobic :|t630 nie ma np. nagrywania video :O || :fiu: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |