Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Radeon 9550 XT Gigacube Extreme rev 2.1 128MB + DVI / tv-out 128-bit - Overlock (https://forum.cdrinfo.pl/f5/radeon-9550-xt-gigacube-extreme-rev-2-1-128mb-dvi-tv-out-128-bit-overlock-55776/)

demek 25.08.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez juicepp
kolejny post nic nie wnoszący do tematu...jak zreszta wszystkie Twoje.

to przeczytaj ze zrozumieniem co napisalem to ci wkoncu moze wniesie cos ale do glowy

B@rtek 25.08.2005 21:51

@demek skończ, bo to nie ma sensu :nie:

Matievoo 25.08.2005 21:32

Chłopaki przestańcie się kucić nie ma sensu. :)

juicepp 25.08.2005 21:05

kolejny post nic nie wnoszący do tematu...jak zreszta wszystkie Twoje.

demek 25.08.2005 19:57

wez idz juz bo masz problem z rozumowaniem rzeczy pisanych

juicepp 25.08.2005 18:28

Cytat:

Napisany przez demek
ale po co mam czytac twoje linki jak juz je czytalem dawno? zaczepki nie szukam tylko bredzisz i uwazasz ze masz racje a tak nie jest

widze że nie bardzo z Twoim rozumowaniem i/lub uważnym czytaniem wiec CI streszcze:
piszesz ze karta jest na rv350... tu sie mylisz po raz pierwszy
piszesz ze nie umiem podkrecać karty, GRATULUJE UWAŻNEGO CZYTANIA postów! - owszem za mistrza overclockingu się nie uważam, wyraźnie napisałem ze nie chciałem jej żyłować i podkreciłem ją tylko o około 10%, to był moj zamiar, tak chcialem i tak zrobilem...wiec tu sie mylisz po raz drugi
piszesz ze słaba karta do podkrecania, nie twierdze ze jest to wymarzona karta dla overclockerów, ale ze się ją dobrze podkręca, jako dowód podałem linki...wiec sie mylisz po raz trzeci...
kto tu pisze brednie ocenią to Ci co to beda czytać, ja przytaczam fakty i daje dowody, ty siejesz propagande i opierasz sie na swojej niewiedzy...

demek 25.08.2005 14:44

ale po co mam czytac twoje linki jak juz je czytalem dawno? zaczepki nie szukam tylko bredzisz i uwazasz ze masz racje a tak nie jest

juicepp 25.08.2005 12:26

Cytat:

Napisany przez demek
nie no sory ale sam napisales jak kreciles go wiec powiedzialem ze slabo......i od tego sie zeczelo co nie zmienia faktu ze mam racje ;)

niestety Twoje posty niewiele wnoszą do tematu, szukasz tylko zaczepki, przeczytaj od poczatku do konca co napisałem, linki przeczytaj te ktore podałem i wtedy mozemy pogadać, bo nie chce mi się powtarzać.

demek 25.08.2005 11:31

nie no sory ale sam napisales jak kreciles go wiec powiedzialem ze slabo......i od tego sie zeczelo co nie zmienia faktu ze mam racje ;)

juicepp 25.08.2005 08:40

Cytat:

Napisany przez demek
sory ale 95% tych radkow jest na rv350 to ze sie trafi na rv360 jeszcze nic nie swiadczy
a jesli masz rv360 to swiadczy ze jestes slabym overcolcerem albo masz kijowa karte :) poczytaj zagraniczne fora o oc tych kart i skoncz juz swoje wywody

widać ze nie czytałes od poczatku co pisałem, doczytaj a potem pogadamy.

demek 24.08.2005 21:38

sory ale 95% tych radkow jest na rv350 to ze sie trafi na rv360 jeszcze nic nie swiadczy
a jesli masz rv360 to swiadczy ze jestes slabym overcolcerem albo masz kijowa karte :) poczytaj zagraniczne fora o oc tych kart i skoncz juz swoje wywody

juicepp 24.08.2005 21:06

Cytat:

Napisany przez demek
boze czlowieku kup radka 9550 na rv360 i wtedy krec bo osiagniesz znacznie wiecej niz z twojego gecube i jest to najgorsza karta z 9550 xt ! asus i abit sa duzo lepsze bo wlasnie na rv360 a nie 350 jak w gecube wiec idz poczytaj a potem sie oddzywaj

co za brednie, szkoda gadac wogule...
PS. radek gecube 9550xt przecież jest na rv360, przeczytaj linka ktory jest wyzej w moim poscie i nie siej propagandy jak sie nie znasz chłopczyku.
PS2. co nie znaczy ze inne nie kręcą się lepiej, wypowiadam się tylko na temat gecuba.

demek 24.08.2005 20:52

boze czlowieku kup radka 9550 na rv360 i wtedy krec bo osiagniesz znacznie wiecej niz z twojego gecube i jest to najgorsza karta z 9550 xt ! asus i abit sa duzo lepsze bo wlasnie na rv360 a nie 350 jak w gecube wiec idz poczytaj a potem sie oddzywaj

juicepp 24.08.2005 13:08

Cytat:

Napisany przez Yarozelsky
Ja co prawda nie podkrecałem mojego GeCuba 'z palcem w dupie' wiec moze dlatego nieudało mi sie takich wyników uzyskać jak tobie:idea:
A tak na poważnie to poprostu rev2.1 jest najslabszą wersja tej karty jesli chodzi o podkrecanie,u mnie po podkrecaniu paru mhz z gierek wywalalo.Jesli @marcinos posiada model który da sie ładnie krecic to niech ja kręci ile wlezie ale ja mu odradzam ze swojego doswiadczenia ;)

miałeś to zrozumieć jako przenośnie i pewnie tak zrozumiałeś, ale musiałeś się czegoś oczywiście doczepić.
Dlaczego mu odradzasz? co ma do stracenia? oprogramowanie samo wykryje do jakiego momentu moze ją podkrecic, karcie na 100% nic sie nie stanie to moge zagwarantować.

Yarozelsky 24.08.2005 12:51

Ja co prawda nie podkrecałem mojego GeCuba 'z palcem w dupie' wiec moze dlatego nieudało mi sie takich wyników uzyskać jak tobie:idea:
A tak na poważnie to poprostu rev2.1 jest najslabszą wersja tej karty jesli chodzi o podkrecanie,u mnie po podkrecaniu paru mhz z gierek wywalalo.Jesli @marcinos posiada model który da sie ładnie krecic to niech ja kręci ile wlezie ale ja mu odradzam ze swojego doswiadczenia ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49.