![]() |
Cytat:
|
No to ładnie go wykastrowałeś :D
|
Dzięki za odzew.
Chodziło mi o coś dobrego nie związanego z konektem. No i wybrałem konnekta. Powyłączałem wszystkie wtyczki oprócz sms i chodzi super. |
Cytat:
doladowalem 10zl i.. chamy nie przedluzyli o miesiac! nie moge wykonywac polaczen/wysylas sms'ow i do tego musze kupic karte za 20zl :| pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
5 ;p
|
w erze można przecież zalogować się na adres email. dostaje się wtedy hasło i można wysłać chyba 10 sms.
|
Ja rowniez uzywam konnekta do wysylania sms'ow. Wysylam do kazdej sieci nawet ery i heyah i zawsze dochodza.
EDIT: Zebys mogl wysylac sms'y do ery musisz sie zarejestrowac na ich stronie wysylajac sms'a (koszt jak za zwykly sms) Wtedy otrzymujesz haslo. W konnekcie potem wpisujesz swoj numer telefonu oraz to haslo i mozesz wyslac dziennie 10 sms'ow. |
a ile kosztuje platna bramka ery/heyah? i czy to jest oplata jednorazowa?
wtedy nie ma juz limitu na ilosc wysylanych sms'ow z bramki? pozdro ;) |
ja wysylam z konnekta i dochodza (na era/heyah - nie wysylam)
|
hmm, nie wiem czy takowy istnieje, ponieważ nie ma darmowej bramki era/heyah, wiec ci operatorzy juz odpadaja, idea jak wiadomo pozwala na wysylanie 30 smsow na dzien wiec jest ok, a plus nie wiem czy posiada darmowa bramke, poniewaz ja uzywam miasta plusa ktore jest dla abonentow plusa ;)
Wiec wg mnie wszystko jest zalezne od bramek... (niestety) |
SEMSMS uzywam tego od poczatu pojawienia poroblemow nie stwierdzilem wrecz u mnie zadnychy.
najlepiej smiga na moje oko ver.0.99 nowsze roznie to bywa |
Program do wysyłania esemesów.
Witam. Szukam programu, którym mógłbym wysyłać esemesy na tel. polskich sieci komórkowych.
Byłem tu - http://programy.onet.pl/72,80,programy.html ale żaden nie jest dobry. A jak jest dobry to zaraz trzeba się rejestrować po jakiś syfach. Zależy mi na tym aby obsługiwał nowe numery, 500..., 661.... itd. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:41. |