![]() |
Cytat:
Cena jak za gaz. |
Cytat:
Szkoda ze w całej Polsce takiej akcji nie zrobią :D |
Cytat:
Cytat:
|
50l.
POzdrawiam |
Ciekawie co powiemy jak cene za PRAD podniosa - juz i teraz jest nie wesolo
24 godziny na FORUM to spory wydatek ;) |
Cytat:
|
Wg mnie: polska prawica jest o de... rozbić. Jest niepostępowa, aspołeczna i nielaicka. Lewica: SLD (strasznie się na nich zawiodłem), SDPl jakoś nie mam zdania, reszty nawet nie znam. Wg mnie żadna obecna, duża i dobrze znana partia nie jest rozsądnym wyborem. Tzw POPiS to będzie popis, będe się bał cokolwiek napisać nie tak o władzy i się afiszować ze swoją antyklerykalną postawą.
|
Kurde, mieszkam teraz w Belgii i tu płacę za litr ropy 1.04 E, co daje przy obecnym kursie 4.2 Zł, nie wiem ile teraz kosztuje 1l ropy w Polsce, ale jak wyjeżdżałem to płaciłem 3,76 zł/l, co daję różnicę w cenie ropy 44 gr.
Jak by nie było ciągle taniej?;). Z tym, że tu za niecały dzień pracy tankuję sobie do pełna. Jak chcą to niech równają ceny z UE ale niech nie zapomną wyrównać również płace. Pozdrawiam |
Cytat:
wiec gaz napewno nie bedzie szedl tak do gory jak bezyna :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oni się przecież ze społeczeństwem w ogóle nie liczą i chyba nie masz co do tego wątpliwości?? ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
dobrze ze zrobilem sobie swoje autko na gaz bo jak bezyna idzie w gore to gaz nie pojdzie
a fajek nie pale wiec dla mnie to obojetne ale alkochol to juz przesada to po jakiego grzyba zrobili ta akcyze ;) :D Ale tak na serio to Polska jest chorym krajem :taktak: niedawno weszlismy do uni i glownym pretekstem naszych kochanych politykow jest to zeby sie z rownac z unia europejska chociasz ona od nas tego nie wymaga ale czyms trzeba narodowi zamydlic oczy :) bullshit . No to praktycznie juz jazda samochodem stala sie rarytasem zeby tylko drogi do tej jazdy byly odpowienie i autostrady ktore sa drosze od budowanych w gorach uni europejskiej i gdzie te pieniaszki? U prezesa danej firmy ktory bierze sobie 7 mln odprawy za to mozna by zalatac wiele dziurek we Wroclawiu :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42. |