Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   Jaki program do zabespieczonych DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f13/jaki-program-zabespieczonych-dvd-55888/)

Blade-mrn 26.08.2005 11:49

Jaki program do zabespieczonych DVD

Jakim programem można sprawdzić czy płyta DVD jest w iakiś sposób zabespieczona przed kopiowaniem i jakim programem ją przegrać.

mallow 26.08.2005 11:51

AnyDVD sprawdzisz
DVD Decrypterem niezawodnie sciagniesz wszelkie zabezpieczenia :)

nimal 26.08.2005 13:11

oczywiscie mallow dobrze gada
ja wole jednak dvdshrink - kopiuje, robi obrazy i zrzuca zawartosc dvdvideo obchodzac zabezpieczenia jakby ich nie bylo - po prostu Cie to nie interesuje (choc pisze w okienku co tam sobie lamie, a w ciekwszych przypadkach informuje popupem)

ed hunter 26.08.2005 14:29

Cytat:

Napisany przez nimal
oczywiscie mallow dobrze gada
ja wole jednak dvdshrink - kopiuje, robi obrazy i zrzuca zawartosc dvdvideo obchodzac zabezpieczenia jakby ich nie bylo - po prostu Cie to nie interesuje (choc pisze w okienku co tam sobie lamie, a w ciekwszych przypadkach informuje popupem)

a w najciekawszych przypadkach się wywala i trzeba najpierw użyć DVDDecryptera lub DVDFab Decryptera o AnyDVD nie mówiąc :D

SADDAM 27.08.2005 17:54

ja uzywam DVDDecryptera do sciagania zawartosci na dysk, potem jesli chce np. wywalic niepotrzebne dodatki lub inne rzeczy to odpalam DVD Shrinka i wyrzucam niepotrzebne, a nastepnie obraz nagrany DVD Shrinkiem wypalam DVD Decrypterem na plytke,
trwa jakas godzinke, ale za to wszystko pójdzie a nie tak jak wprzypadku Shrinka czesc tak a czesc nie,
polecam DVD DECRYPTER

Sage! 01.09.2005 21:30

U mnie to wygląda tak, że AnyDVD to podstawa. Na pierwszy rzut idzie DVDDecrypter, a jeśli mam problemy ze zgraniem przez błędy typu CRC to używam DVDFabDecprytera. Mam już za sobą już ponad 100, których zabezpiecznie musiałem ominąć i jeszcze nie zdarzyło, że się aby jakaś płyta nie mi uległa.

ed hunter 01.09.2005 21:33

Cytat:

Napisany przez Sage!
U mnie to wygląda tak, że AnyDVD to podstawa. Na pierwszy rzut idzie DVDDecrypter, a jeśli mam problemy ze zgraniem przez błędy typu CRC to używam DVDFabDecprytera. Mam już za sobą już ponad 100, których zabezpiecznie musiałem ominąć i jeszcze nie zdarzyło, że się aby jakaś płyta nie mi uległa.

a na 100 dziewczyn ile ci ulega? :>

;p

Reetou 01.09.2005 22:03

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Zależy od tego, ile z nich ma zabezpieczone płyty DVD ;)

Sage! 02.09.2005 14:33

Cytat:

Napisany przez ed hunter

;p

Tak samo nie przypominam sobie, aby jakaś nie uległa ... ;>

marin1 04.09.2005 10:17

Ja robie to wszystko za pomocą Nero Recode, jest w pełnym pakiecie Nera.Ale podstawa to posiadanie AnyDVD.Nero robi za Ciebie wszystko i jest spolszczony od a do z.Pozdrawiam :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20.