![]() |
Jaki program do zabespieczonych DVD
Jakim programem można sprawdzić czy płyta DVD jest w iakiś sposób zabespieczona przed kopiowaniem i jakim programem ją przegrać.
|
AnyDVD sprawdzisz
DVD Decrypterem niezawodnie sciagniesz wszelkie zabezpieczenia :) |
oczywiscie mallow dobrze gada
ja wole jednak dvdshrink - kopiuje, robi obrazy i zrzuca zawartosc dvdvideo obchodzac zabezpieczenia jakby ich nie bylo - po prostu Cie to nie interesuje (choc pisze w okienku co tam sobie lamie, a w ciekwszych przypadkach informuje popupem) |
Cytat:
|
ja uzywam DVDDecryptera do sciagania zawartosci na dysk, potem jesli chce np. wywalic niepotrzebne dodatki lub inne rzeczy to odpalam DVD Shrinka i wyrzucam niepotrzebne, a nastepnie obraz nagrany DVD Shrinkiem wypalam DVD Decrypterem na plytke,
trwa jakas godzinke, ale za to wszystko pójdzie a nie tak jak wprzypadku Shrinka czesc tak a czesc nie, polecam DVD DECRYPTER |
U mnie to wygląda tak, że AnyDVD to podstawa. Na pierwszy rzut idzie DVDDecrypter, a jeśli mam problemy ze zgraniem przez błędy typu CRC to używam DVDFabDecprytera. Mam już za sobą już ponad 100, których zabezpiecznie musiałem ominąć i jeszcze nie zdarzyło, że się aby jakaś płyta nie mi uległa.
|
Cytat:
;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja robie to wszystko za pomocą Nero Recode, jest w pełnym pakiecie Nera.Ale podstawa to posiadanie AnyDVD.Nero robi za Ciebie wszystko i jest spolszczony od a do z.Pozdrawiam :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |