![]() |
Cytat:
poza tym widziałem, że udziela się też na innym forum pod tymi samymi danymi :D tematyka też się zgadza || A chodzi o to, że jeśli podał prawdziwe to odpowiednie organy mają go na talerzu...niestety. Nie chce robić tutaj rewolucji tylko zamieściłem to co znalazłem :) Cytat:
|
Cytat:
|
Musisz mieć odpowienie hardware, software, wiedze, pieniądze, adres i jesteś w domu ;)
|
Jak to sie robi :>
|
A ja jakos nie zrozumialem pirwotnie o co tutaj chodzi... owszem istote sharingu znam w tunerach cyfrowych... a ten ktos co sie chwali co robi, to moze byc tylko ksywa, niekoniecznie zaraz prawdziwe prsonalia
|
uuu a ja po temacie myslalem ze Memo sie gdzies zaczepil :D
|
Taki podpis nie moze byc wykozystany jako dowod - tak jak zadne inne medium cyfrowe ktore moglo zostac poddane modyfikacji i nie jest odpowiednio zabezpieczone.
|
O tym jak znalazłem kogoś w 'szerokim' interecie
Dzisiaj coś mnie tknęło aby odwiedzić tronę SatKurier.pl :)
Czytam a tam duuuzy news "Nagravision 2 złamany?"...no to klik... Przeniosło mnie do działu "Kącik hackera" Przeczytałem news...przewinąłem na komentarze...czytam. Między innymi: Kod:
zarluk 2005-08-25 18:52:35alew na jednej fotce w dolnym rogu http://img335.imageshack.us/my.php?image=hbo23rp.jpg coś widnieje :D No nic tylko pogratulować Panu, ja nie umiałbym tak ładnie się pochwalić :D Ukraść Mercedesa albo BMW (albo oba jednoczesnie) i sie powchwalić... PS Oczywiście nic do tej osoby nie mam, skoro ta osoba sama umieściła to w publicznym necie więc nic się nie dzieje jak umieszczę to tutaj 8 ) update tą osobą jest Zetor :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |