![]() |
Jaki bios do Liteon'a 1693s????
Właśnie dziś odebrałem z gwarancji nową nagrywarkę Liteon'a 1693s. Czy ktoś z użytkowników mógłby mi powiedzieć, który bios jest do tego modelu najlepszy (czyt. pewny, sprawdzony, stabilny) ?? Z góry dziękuje
|
Najczęściej jest tak, że najnowszy bios = najlepszy :) choć zdarzają się wyjątki ||
|
albo patchowany od codeguys :) http://codeguys.rpc1.org/firmwares/d...patched-cf.rar
ale gwarancja leci jak się nie umie wrócić do nowego a jak to zrobić? forum nauczyć się czytać :P |
ja mam ks0A i jest spoxik dla mnie najlepszy
|
Mi zaś KS0A trochę pogorszył jakość zapisu na moich indyjskich plusach. No nic, zobaczymy co dalej z tego wyjdzie.
|
A jak działa Wam BookType133 z tym LITE-ON-em. U mnie bez względu na bios ni jak nie chce zadziałac.
|
Kiedyś miałem 1633S, co ja z nią nie wyprawiałem. W końcu mi padła, szczęście, że miałem wgrany orginalny bios. Poszła do serwisu, po kilku dniach dostałem nową 1693S z biosem KSO4. Nawet nie wiem jaki jest najnowszy do tej nagrywarki (nie żeby nie chciało mi się sprawdzić). Po prostu nie zmieniam tego to co jest dobre. Na tym biosie nagrywarka pali jak talala. Fakt, palę ostatnio tylko na Verbach.
Cytat:
Pozdrowienia Salem |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |