![]() |
Nie uruchamia panelu sterowania - cannot load btrez.dll
Witam moj problem to wyskakujacy komunikat przy otwieraniu panelu sterowania "cannot load btrez.dll"
po czym nastepuje zawieszenie systemu. Dodam, ze ostatnio instalowałem sterowniki bluetootha i mozliwe ze cos pochrzaniłem. PRosze o pomoc w jaki sposob mozna to naprawic. W jakie miejsce mozna jakos dograc ten plik Z poważaniem Raul |
z komunikatu wynika ze nie mozna zaladaowac pliku btrez.dll wiec albo ci sie zwalil, albo wogule go nie mas. Sproboj poszukac tego pliku w necie i potem podmienic, moze zadziala. Najprawdopodobniej miejscem w kotre trzeba wrzucic ten plik jest folder WINDOWS'a.
|
TAk tez zrobiłem i działa. Dzieki. Ale pojawił sie problem pokroju nastepujacego. Wchodze w dodaj usun programy. i wyswietla sie komunikat:
Value creation failed '' at line 521. Po czym musze nacisnac ok i nigdzie nie wchodzi |
instalacja bt najpierw stery reset i bt wsadzasz w usb jak plik podmienisz to wsadzaj w windows\system32 tam s± głownie dlle. I mog± wyst±pić w windows\system32\drivers np mi tam się ładuj± od tv karty:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:48. |